Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj.
Vlivem destu se mi zlomila asi metr dlouha kytka, ktera byla nedavno ohybana (supercropping). Zlomeni vypada dost vazne, cela kytka drzi pouze na lyku, ktere je uplne na vrchu stonku jako obal. procentuelne se jedna asi o 10%. myslite, ze to kytka zvladne? zatim vypada v poradku, spojil jsem stonek buzirkou a doufam, ze to lyko to zvladne uzivit. nakreslil jsem, jak to zhruba vypada
Naposledy upravil Bratři v tripu 18-07-2010 v 17:35 PM
caute, dnes sa mi v sklenniku jedna dost velka vetva pod svojou vahou odlomila od rastliny a musela byt amputovana :/
rastline este chybaju take 2-3 tyzdne do sklizne. myslite ze by sa dala ta vetva nejak zahranit a dopestovat? zatial som ju dal do vazy s vodou ale dlho to takto asi nevydrzi.
update: vetva je este stale vo vaze a dari sa jej skvele. na moje prekvapenie sa zacali objavovat trichomy takze mozno sa docka stastneho konca
hele hned jak se to odlomilo atk jsi to měl dán na místo odlomu a přidělat třeba obinadlem dle mě bi byla jistá naděje že to sroste , ale ted už si nemyslim že to zachráníš :-(
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Zdarec nevěděl jsem kam s tím tak se omlouvám pokud jsem to zařadil špatně. Potřeboval bych co nejrychleji radu. Kytička cca 3 týdny stará se mi zlomila.Stonek není ulomený ale je prostě zlomený kytí nemůže stát je to těsně u hlíny. Bude stačit jí přesadit a dát hlouběji?
jestli mas v kvetnikumisto na hlinu tak nepresazuj jen dosyp hlinu pokud to bude stacit pri presazovani dost riskujes ze to dolomis ale i tak by se dala nejspis zachranit v poskozenym myste to osetri nejakym korenakem treba stimulax atd...(neni nezbytne) bud se spravi a udela kolinko ale jelikoz ji das ten zlom do zeme mela by tam pustit koreny ale pocitej tak minimalne 3 dny stop spis ale tak tejden pak by mela zas normalne rust mozna min zalezi jak na tom je a jaky ma podminky. chytil se mi i zlomeny klicek takze verim ze to prezije
Tak to vypadá že začíná usychat stonek. Zatím má jen jedno patro pokud bude stonek dále usychat mám jí zkusit uříznout,,hlavu´´ a zasadit? Popřípadě jak blízko listům nebo matečním listům
Původní příspěvek od EDDY42 Nojo ale bude to v ni mít lepší podporu a pokud to začne hnít znamená to že je to stejně mrtvé a bylo by to to samé na vzduchu ne?
Proto píšu že podepřít nebo nějak zpevnit místo zlomu,tu hlínu budeš zalívat bude mokrá,nebude tam světlo je tam větší riziko toho uhnívání nebo nějaké plísně,nevím dělej jak myslíš...