Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj posílám vám zde svojí kytku,jsem začínající pěstitel a chtěl bych od vás zkušených nějaké rady. Abych začal kytku mám v kvetináčí,kterou vidíte na přiložené fotce.Substrát je tam na růže,kupován v zahradnictví.Kytky mám na garáži.Přísun světla je tam od východu až do západu.Hnojivo jsem zatím žádné nepoužil.Kytka nebyla zaštipována.Prosím o jakoukoli radu.Předem díky všem.
P.S obě kytky jsou samice. a vím,že bych zde našel svoje odpovědi,ale byl bych raději,kdyby si někdo přečetl můj konkrétní příspěvek a odpověděl mi.Díky za pochopení.
Zdarec, tak pro začátek bych je přesadil, sežeň ještě jeden takový květináč, aby každá byla ve svém, taky si udělal chybu žes je nezastřihl... Teď už je asi pozdě, no a taky bych začal hnojit, pokud nechceš nic kupovat můžu ti dát recept na moje hnojivo, je to 100% BIO a nebude tě stát (až na mléko) vůbec nic, roste to pak před očima a to myslím doslova... Pěstu zdar, Nicker
Původní příspěvek od bubik jezis666: najdi si ve faq "fim" nebo zastipovani - je tam toho kotel - hlavne kytkam nervi hlavy...
Mirex meles uplny pi*oviny...
Jaký pizzoviny kolego? Nedělej z toho zaštipovaní takovou vědu, normálně urveš vršek větve a kytka si vyhodí větvičky z boků stonku, to je tak všechno, někdy se povede fim, ale dvě větvičky nahoře budou určitě.
Původní příspěvek od DooMer mirex jo takhle se to dela na tarzana ale lepsi je vzit ziletku nebo neco ostryho a pekne to odriznout no
Na tarzana jo? to je dobry, to si budu pamatovat. Jo jestli to někdo dělá až tak precizně, jako že žiletkou, tak proč né, ja to rvu "na tarzana" jak ty píšeš, už asi dvanáct let a kytky si nikdy nepostěžovaly
Nebo vem nějakej silnější drátek nebo alespon zvonkovej drátek tim kytku ohnes tak 10-15 cm dlouhý a postupně stonek s ním omotáš třeba pod spodním patrem začneš a postupně děláš spirálu směrem k vrcholu namotáváš jen stonek potom vezmeš celej omotanej stonek a ohneš ho třeba vodorovně se zemí kytka Ti se celá rozkošatí a všechny patra Ti do pár dní porostou vzhůru a rázem máš x vrcholů drátek pak opatrně za cca 14 dní odmotáš. Nebo kytku nejak přivážeš provázkem a ohneš podobně více zde http://grower.cz/forum/showthread.p...2277#post362277 a nebo přidělat kytku skobou takto k zemi na pár dnů http://grower.cz/forum/showthread.p...8316#post618316 je to jednoduchý a funkční.