Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny milovníky konopí. Tak jsem se rozhod, že svůj grow taky zveřejním, jednak se pochlubit, pak to mít někde pohromadě a třeba se mi dostane i nějakých dobrých rad a kritiky.
předem sorry za kvalitu fotek, měl jsem doma akorát mobil a ten fotí fakt strašně.
Takže na začátku mi kámoš nabídl na půjčení světlo, který zrovna nemůže používat. Na aukru jsem koupil šatní skříň (supr kauf, 3Kč ) 180x60x120http://img291.imageshack.us/img291/2323/21022010001.jpg , přitáhl dom, zakytoval, vymaloval primalex polarem (250,-),spodek vyložil igelitem a vyvrtal díry na vzduch,dráty a tak, dveře sem oblepil těsněním na okna a přelepil panty takže už nikde nic neprosvítá..na odtah jsem zatím namontoval jenom axiální větrák za nějakých 500 a ktomu tu mřížku asi za 200,- .Větrák má tuším 170m3/h a regulátorem za 40,- co jsem našel tady někde na groweru je stáhnutej asi na třetinu výkonu.http://img202.imageshack.us/img202/8807/06052010008i.jpg
vyfukuje zatím volně, skříň je ve sklepě a zatím jenom slabá vůně, až povyrostou,tak snad budu mít na filtr a možná nějakej radiální větroň
tady v kejsně je předřadník G.I.B 400w postavenej na cihle a chladí ho větrák, http://img708.imageshack.us/img708/4838/06052010011.jpg
plus ten zdroj se spíná se světlem a napájí hudbu (maj tam starou mp3 s repráčkem a ta jim hraje klasiku,trochu drumce a nějaký reaggae ) nejlepší pohled jak člověk otevře tu skříň a najednou tolik světla a hudba jak jiná dimenze... jo a ten zdroj napájí ještě vnitřní větráky http://img4.imageshack.us/img4/9396/06052010009.jpg a ještě dva menší naproti...co jsem různě vyhrabal.. pak už jen pověsit světlo
a skříň byla připravená na první nájemníky. Přivezli mi je pátýho, tak jsem je zasadil do květináčů, zdají se mi celkem malý, ale jenom těchhle tu bylo dost... možná je ještě přesadim do větších kulatých samozavlažovacích, protože u nich taky nemůžu být každej den.
no já vim,sorry, je to můj první příspěvek, myslel jsem že se to tam zobrazí tak aspoň takhle, ať to nemusím dělit...
edit: ještě se vám pochlubim s takovým vychytávexem, co jsem dostal od kamošů k narozkám
a dole je fotka ze začátku windooru, k tomu se taky ještě dostanu
Tak přináším aktuální dokumentaci dění ve skříňce. Stále nemám foťák a ještě k tomu jsem to nestihl před startem lampy, takže fotky nic moc,ale jenom pro představu
jedna kyti je pořád taková špatná a pomalá, těžko říct co jí chybí....aji ty ostatní maj takovou zajímavou barvu...
přes noc 18°C , 65% RH
ve dne 28,6°C , 50% RH
kytičky rostou a sílí....maj už pěkně macatý stonky... přemýšlím, jestli je nějak zaštípnout, co říkáte? akorát ta jedna kyti mi dělá starosti... pořád trucuje... zítra koupím ph test a mrknu co mi to doma teče, bo i ty ostatní místy vypadaj čudně...někde ztrácí barvu od krajů, jinde se zas objevujou takový hnědý sušší fleky...
edit: tak PH bylo skoro k osmi... to se potom člověk nemá co divit...
čaute, tak kyti jsou zas o pár dnů starší a já pořád nemám foťák ani zvlhčovačku,musim teď sypat love do auta, takže špatný dobrý ale je, že jsem kyti včera přesadil do nových,větších a hlavně samozavlažovacích květníků.... za oknem si v tom celkem nestěžujou, takže uvidíme co to s nima udělá... mějte a smějte se
dík za rady,jo štípl jsem je před pár dnama kromě tý nejmenší,už povylezly,tak to možná štípnu ještě někde, ale jinak se to větví samo celkem ochotně... hlavně ty belly...řeším, jestli je mám už přepnout, nebo ještě pár dní nechat..nevim jak moc to ještě vyjede,tu lampu zvednu až navrch kde je teď police,když bude třeba, ale stejně... co myslíte?
děkuju taky jim to řikám vždycky když tam přijdu... ty paličky se mi zdaj že rostou před očima... a až včera jsem si já vůl uvědomil,že jsem jim sice přepnul fotoperiodu,ale nevyměnil výbojku no nevypadaj že by si z toho něco dělaly, aspoň se netáhly tolik do výšky... už to vidim že se vršky budou pěkně péct jestli to ještě hodně pofrčí,ale tak uvidíme... v úterý dostaly první dávku alga-bloomu... do tý doby si vystačily jen s hnojivem ze substrátu, kterej mimochodem rozhodně stojí za ty prachy...na koříncích co lezly z hlíny jsem zpozoroval bílou plíseň,tak jsem jim tam nasadil trichodermu, ta se o to snad postarala...to asi ty samozavlažováky...spíš mi dělá starost vlhkost vzduchu, že bude na květ až moc vysoká.. skříň je ve vlhkym prostředí a větrák už tak frčí na full.. však to se nějak vyvrbí...i když mi to nedá, cítím že i tady bych se měl držet své zásady ŽáVeS
jo a za oknem se zatím jen jeden vyvrbil jako samec(r.i.p), ti dva nejpodezřelejší zatím nic a jeden hermáč,kterýho jsem vykastroval