Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus tak už jsem se rozhodl a mám doma lampu 150w gib lighting.
Skříň vylepená diamantovou folíí rozměr:106 x 51 x 44 (VxŠxH), takže ideální pokrytí.
Hlína kokos+ perlit.
Větřání 1 pc odtah+ofuk klipsňák
Hnojiva- celá řada AH
řezy 6x- Double gum - Whitte label. Doba květu:45-50 dní. Za obohacení, radu budu rád. Info budu dodávat postupně, pokud budou dotazy atd.
cus,zkus se podivat na aukro.cz maj tam hodne levny koplety(nikdy i ze stinitkem)a komplet stoji max do 500..tet tam je myslim 250w za 450 a 70w komplet za 390kc,,ale objevujou se tam i 150,,tak snad ti to knicemu bude,,zatim
Tak už tam mám ten sodík a paráda.. Ještě musim pořešit ten větros.. Trochu to topí ale jde to v pohodě...Dneska je zahnojim a zastřihnu.. Už si myslím že klidně můžu..
čus zatim všechno v cajku včera sem je zaštípnul, zahnojil poloviční dávkou a dneska ráno sem je ještě zohejbal aby byly co nejníž. Už jsem zistil od pestouniho co to je za genetiku a sem spokojen. Je to: Double gum od Whitte Label. Takže paráda a Kvete asi 45-50 dní což je nejvíc cajk. Já je nechci nechat vyjet zas moc vysoko chci keříky a pořádný šišky..=) Ale uvidíme jak to dopadne. Ale na růstu budou max dva tejdny. Podle toho jak pojedou atd. Ale zatím spokojenost..
Ječtě ted takovej problémek menší. Ted svítim od 17:00 do 11:ráno a chci to změnit že budu svítít od 4:00 do 22:00... Ted mají to do 17:00 tak jestli jim mám nechat od 17:00 svítit a pak zase ve 22:00 tmu do těch 4 jestli se nic nestane...?? když se jim to tak rozhodí.. A nebo nechat svítit až do příštích 22:00 to jest zejtra.. Poradí někdo dík:?
Já sem spíš pro tu první variantu nechat jim ted tu tmu do 17:00 pak světlo do 22:00 (to je pět hodin světlo) a pak od 22:00 nechat tmu do 4 ráno( to je šest hodin tma) a od 4 už normál 18 hod. Tak jestli se nic nestane poradte dík...