Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim
Je začatek srpna a kytky jdou do květu, alespon to tak vypada objevili se ve zvýšenym množství pestíky. nevym kdy mam sklidit ty pestíky jsou zatim uplne bí(ý)lí. díky za všechny rady.
Ahoj, zatím se můžeš hodit do klidu a čekat až se kytičky pořádně obalí a začnou vydávat tu příjemnou pronikavou vůni . Jestli ti začaly kvést teď, tak bych to viděl nejdřív tak na polovinu září. Záleží na modelu a na počasí. Mě nějaký ještě ani nevykvetly, tak se musím modlit i za teplotně nadprůměrnej říjen .
Jo jo lidi z hulením je to jako se vším co má dobře chutnat a bejt qvalitní ...např sýr , víno...důležitou úlohu hraje dozrávání gdy se thc mění na psychoaktyvní thc (tag nějag ...to znamená ...nechat kytku do 1 mrázíků Kytk(y)u sušit cel(ou)é (neodstříhávat ze stonku palice) ....nechta totálně proschnout (přírodní cestou !) a potom hodit do mrázáku...(thc vyprchává ve vysokých teplotách ...) Jo a ktky (u) ne chat viset hlavou dolu...(listi zakryjou palice ...a ochrání to nejdůležitější...thc krystalky Pa
zdravím jjja. Zklízím kyti když mají větší polovinu blizen/bílých chloupků/hnědých,to mi bylo většinou známkou toho že kyti už je zralá na zklizeň,no jestli ti kyti začaly teď kvést tak nepočítej s tím že dozrají v brzké době,viděl bych to tak ještě na 1,5-2 měsíce
Mam na zahrádce čtyři kyti Durban poison a ještě nekvetou.Sou velký asi 1,5m.Mam strach aby stihly dozrát.Může být v něčem chyba?Už sem z toho docela nervózní. Předem dík za odpověď.
Některý kytky prostě potřebujou víc času, aby začaly kvést. Mě Skunky taky ještě na zahradě nekvetou . Jediný řešení je nějakým způsobem zatemňovat anebo spoléhat na teplý podzimní počasí jako já .
osobne sklizim zari/rijen a to uz jsou palice pekne tvrdy a voni na mile daleko jinak ani moc neochutnavam,loni a jsem snad ani jeden zastipek neuskub .vzdycky jsem pak stasnej jako blecha ,ze to to je zabijak z niceho nic nejednou je to asi tim,ze vim co pestuju
zdravíčko Storme no já taky jedu durban poison a květ nahodil/ty co jsem měl křížený s jinýmy kiti,začaly kvést dříve/až teď takže by ses měl dočkat.Durban poison sice květ nahazuje později,ale zdá se mi jelikož ho pěstuji druhým rokem že docela rychle začne po,,rozjezdu,,tvořit květy,a za měsíc se už i dá něco málo na ochutnávku uštípnout.Každopádně je to hodně dobrý model chutí po bylinkách a o síle raději nemluvím,a ještě když ho pravidelně hnojíš hmmmm
Srnec no paličky lisovat jsem ještě u nikoho neviděl,většinou jsou takhle tvrdý,když pěstuješ dost kvalitní modely,co mají palice hodně ,,nahusto,, a hlavně to musí pořádně lepit to když pak usušíš a pomneš v prstech se ti udělá kulička jako z plastelíny
[Edited by Koblihostrom on 10-08-2002 at 11:30 AM]
TeĎ mi zrovna začli kvést Passion #1 ® , pořád to jenom rostlo a rostlo , zatímco čechy už dělali palice.Byl jsem z toho kurva nervózní, ale když jsem koukl na stránky dutch-passion tak mi to bylo jasný. Kvete jenom 6 týdnů což je super aspoň nemusím čekat do konce října a modlit se za počasí. Horší to bude se Skunkem, kterej ještě nekvete a doba skklízení je ve skleníku polovina listopadu.
...a co kdyz sem mel kytky ve foliovniku, kterej mi znicila voda, takze sem ho musel rozebrat a kytky, ktery prezily necham dojet......to bych mohl sklizet driv, ne ? (vsechny uz maj palice, nektery bohuzel plesniy)