Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, mam takovy dotaz, resp. spekulaci. Cca. 25m od meho skleniku je klasicka poulicni lampa na cca. 8metrovym stozaru a zbytkove svetlo mi pochopitelne v noci mirne pronika dovnitr.. neni to tedy nic strasnyho, ale myslite ze by to na kytky mohlo mit negativni vliv? V pripade, ze ano, budu muset vymyslet nejaky odstineni, popr. likvidaci konkretni lampy Diky za kazdy nazor.
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
destrukce lampy bude vic easy nez zatemnovani, verim, ze kdyz lampu sejmem malorazkou nebo necim podobnym, kyti stihnout krasne dokvest, nez si toho tady na vesnici nekdo vsimne a lampu opravi.. zatemnovani je trochu nerealny, jelikoz asi tezko budu mit kazdej den na to kytky necim prikrejvat :-/
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
mno zase tak moc ne, sklenik je z obou stran obrostlej krovim, ale trosku to tam proste sviti, asi tolik jako kdyz je jasnej mesic.. nevim jak jinak to prirovnat..
Ne, to svetlo snad vadit nebude, intenzitu snad poznas ocima ne, lampu tam nech, jeste by si do ni strilej jak debil malorazkou, kdyz staci vzduchovka, nebo paintbalka, jestli ti to neda spat, tak kup nejaky rohoze a prikryvej to.
He he , takovej vymazlenej sklenicek a ja bych presazoval?
Diky za odpoved Celler, taky jsem si myslel, ze by to vadit nemelo.. klidny spani zatim mam, a rohoze bych musel poridit i s cvicenou opici, ktera by to na cas prikrejvala Jo a dik za tip, malorazku bych pracne shanel, ale painballku mam.. ale jak rikam, k "omezeni svitivosti" lampy bych sahnul az v krajnim pripade..
ok, diky za rady, ale jak rikam, k omezeni svitivosti pristoupim az v krajnim reseni, nerad jsem za vandala..
Na základě svých osobních zkušeností s podobným problémem mohu jen říci, že světlo z pouliční lampy opravdu vadí. V mém případě jsem použil několik černých plastických pytlů (na odpadky) na zakrytí rostlin, abych vytvořil to správné prostředí pro MJ (x hodin světla, x hodin tmy). A mohu říci, že to rostlinám skutečně prospělo při konečném "dozrávání".
Flakej si sam sobe, dotaz znel zda lampa vadi, o destrukci byla rec ironicky a jako o krajnim reseni, tak se starej o svy lampy a svy kytky..
ked uz to budes musiet podstupit tak urcite len vyber tu pojistku alebo sekni drat DOLE v tej "ustredni" najlepsie nejak okato aby bolo hned vidiet ze tam je sekli kabel aby nemusel Pan Opravar ist kontrolovat aj hore ze co je s tim a tim padom odhalil aj tvoje kytis
Všem co mi tu nesmyslně odečítaj karmu a maj nemístný poznámky. Já se slušně zeptal na to zda ta lampa vadí, destrukci lampy jsem myslel IRONICky a navíc jedině jako krajní řešení, na tyhle rádoby morální poznámky nejsem zvědavej.. a už vůbec ne na K-, proboha za co? Zachraňuju srnky v zimě ze zamrzlý Labe, když Ti KRNAPaci řeknou, že ji můžou maximálně odstřelit.. jsem pravidelným dárcem krve, přispívam na Unicef, Greenpeace, Kapku naděje.. co pro ostatní děláte vy? Tak mě tady nečastuje podobně hloupýma poznámkama a nesuďte člověka podle jedný ironický poznámky. Probuďte se.. Děkuji. Přeju hezký večer..
acheron: lampu vypinat nebudu, vymyslel jsem to jinak a i kdyby nekdo nahoru vylezl nic neuvidi, mam sklenik se skly Helios a pres ty neni videt co je vevnitr..
Původní příspěvek od j0llyj0k3r destrukce lampy bude vic easy nez zatemnovani, verim, ze kdyz lampu sejmem malorazkou nebo necim podobnym, kyti stihnout krasne dokvest, nez si toho tady na vesnici nekdo vsimne a lampu opravi.. zatemnovani je trochu nerealny, jelikoz asi tezko budu mit kazdej den na to kytky necim prikrejvat :-/
žádnou ironii v tomhle nevidím. a všichni co tu raděj zničení lampy by si měli zjistit, co to stojí a kdo to platí.
pro ostatní dělám to, že platím daně. a proto mě sere ničení veřejnýho majetku.tečka