Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
třeba i 200g..je to na odrůdě,na tom jak ji zastřiháváš,kolik má slince,atd....já dal z Ingemars punch 150g z jedný kytky.Byla celej den na slunci,2krát zastřihnutá FIMem.
410g z jednoho Durban Poisonu, tj. necelý 3 po víčko nacpaný okurkovky, měla sice asi jen 190cm, ale zato přibližně 30 vrcholků, takový SoG, přitom žádný zastřihávání. Genetika z Dutch Passion, feminised, hnojeno výluhem z kopřiv a vlastních listů, na květ granulované guano, celou dobu postřiky prošlým Bioalgeenem. Dělo se minulej rok, sklizeň 1.10. (lehce přezrála), typická lékořicovo-anýzovo-lesní vůně i chuť, rázný zmašťovadlo. Zrovna ji tady balim
ten moj durban som dal1.maja do zeme a 1 oktobra som ho siel zobrat. Za toto obdobie som sa tam bol pozriet dvakrat. Ani som ho nezastrihol, ani nehnojil, len volne rastol... Myslim ze sa tam chodil past srnec alebo srna... Proste kaslal som nan a vysiel... vonal pekne, chutil tiez ale high nic moc........a preto sa to tento rok chystam zmenit....
crackonos....
asi som to zle napisal...su to rastliny zo semiacka....ich matka bola kupena ako klon v Rakusku neviem co to bol za model..nahodou ju opelil samec z ineho policka...preto no name...
je to bez zastrihu...rastie to v humuse je to pravidelne prihnojovane keristalonom...skoro cely den svieti na to slnko.....vysadzane to bolo 1.5.09....chcel by som vediet kolko g sucheho" moze byt tak z jednej rastlinky..
Původní příspěvek od kolumbus crackonos....
asi som to zle napisal...su to rastliny zo semiacka....ich matka bola kupena ako klon v Rakusku neviem co to bol za model..nahodou ju opelil samec z ineho policka...preto no name...
je to bez zastrihu...rastie to v humuse je to pravidelne prihnojovane keristalonom...skoro cely den svieti na to slnko.....vysadzane to bolo 1.5.09....chcel by som vediet kolko g sucheho" moze byt tak z jednej rastlinky..
ak hodis foto rastliny to ti mozno niekto bude vediet povedat odhad ale takto asi nie...
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow
hostage..
skusal som tu dat dajake foto ale mi to nejde...pozeral som aj postup ako ich tu dat ale neviem...
rastlinky maju tak od 150 cm do 200cm...su riadne kosate ...
iba by ma zaujimalo ze kolko tak mate priemerne z no namu vy....lebo mi to este nikdy nevyslo vzdy mi to niekto čorkol alebo mi to nieco požralo...
Původní příspěvek od kolumbus hostage..
skusal som tu dat dajake foto ale mi to nejde...pozeral som aj postup ako ich tu dat ale neviem...
rastlinky maju tak od 150 cm do 200cm...su riadne kosate ...
iba by ma zaujimalo ze kolko tak mate priemerne z no namu vy....lebo mi to este nikdy nevyslo vzdy mi to niekto čorkol alebo mi to nieco požralo...
o5 záleží na tom jestli je to indika nebo sativa nebo jakej je poměr těchto dvou zástupců (jestli jsou to keříky nebo spíš rostou do výšky), můžeš mít třeba 150-200-300g, ale pokud tam budeš srát ten kristalon i na květ, tak se to nebude dát hulit