Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Velikost skříně : š,h,v 90,60,180 -+ cm
Osvětlení : 250W t-son
Stínítko : Originál Ereka (zatraceně drahý stínítka)
Hnojení : Na růst Kristalon start a na květ Kristalon plod a květ
Substrát: 70% půda pro pokojové rostliny 30% perlit (příště bublery!!) Teda asi.
Větráky: Takoví ty jak se dávaj do mrazících skříní
Info o kytkách:
Takže 5*Durgha Matha
Omluvte zhoršenou kvalitu fotek je to focený normálním foťákem ....... příště snad digiťák.
Zdarek ante
mas moc pekny kiti,zajimalo by me jak dlouho si je nechal na rust,zdaj se mi docela mensiho vzrustu :) ale vobsypany jsou pekne to se musi nechat K uP.. =)
jo a uz si to vazil ..?
Tak rostly hmmm tak měsíc a půl a pak sem je přepnul na qvět. Jo včera sem to zváži a bylo toho necelejch 70 G což neni nic moc na 250W ale je to fack dobrý takže sem spokojenej
Ahoj, taxem zkouk ty tvoje krásky a musím uznat, že ses mi trefil do očiček mám rád malý, ale účinný...
No ale abych přešel k temu co Ti chcu: hned na začátku se omlouváš, že Tvůj foťák je jen obyčejnej - protože se mimo spousty moc moc věcí živím i jako fotograf, musím říct, že digitál bych ani nechtěl!!! a z druhého soudku: když už to takhle ty fotky dopadnou, tak protože se mimo ty fakt spusty věcí (no musím se uživit a nechcu dělat ve fabrice u pásu...) živím i tím, že su grafik, tak se Tě chcu jen zeptat, co říkáš na tu paličku, jejíž fotku přikládám? -> ano, je to ta Tvoje, ale upravená => takže když budeš chtít, tak mi něco pošli, já Ti to upravím a přepošlu a na ten web to dej až pak, ať se ta brouzdající huličská očička mrknou na co možná nej nej fotečky - no a je to samozřejmě myšleno zadarmo - rád pomůžu, ale musí být zájem a tak, protože su novej, tak jestli to je naivní a stupidní nápad, tak mě, prosím, kopni do virtuálně do zadku a když ne, tak o tom řekni dalším.
PS: Dalajlama má radost!
PPS: Von dalajlama asi ňák moc hulí..
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Zprvu sem ji skoro ani nepoznal (dobrá práce) K+
Nevim teda jestli s těma ostatníma fotkama něco zmůžeš ale za skoušku člověk nic nedá takže v nejbližšim časovim horizontu je naskenuju a pošlu ti je ..... Tak zatim.
Servus, mas to pekny, ale neco malinkyho bych ti vytknul. Ja mam pouze 15" monitor a ty tvoje mega vobrazy se mi nevejdou na monitor. Zkus delat ty obrazky trosku mensi, nebavi me furt scrollovat.
Dik a hodne zdaru.