Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro ty, co nechtějí utrácet za gelové a práškové kořenové přípravky!
K výrobě potřebujete větvičky z vrby - hrst (všechny vrby obsahují růstový hormon), stačí 6-10cm. Nakrácené je dejte do hrnce a zalijte vodou. Dejte je na mírný oheň, tak na 2 hodiny (voda nesmí vařit). Poté nechte hrnec stát přikrytý tak na 12 hodin.
Po vychladnutí by měla být voda tmavě hnědá. Vodu pak přeceďte a zbytek vyhoďte.
Pak doporučuju třeba skleničku od přesnídávky(ale je to jedno). Nalejte trošku vašeho extraktu do skleničky, do víčka udělejte dírky a těmi pak prostrčte klony. Nechte je tam 12-24 hodin, aby absorbovaly růstové látky.
Zbytek média můžete skladovat v mrazáku roky.
Omlouvám se, pokud toto téma již na Groweru je, ale nikde jsem je neviděl.
No uz predtym som si vsimol tento sposob a kazdy sa v niecom lisi, aj tento tvoj. Ale urcite to vyskusam hned jak odhalim niaku vrbu
v konoptiku bol o tomto clanok aj s fotkami, ze Jorge Cervantes pred dlhsou dobou na to poukazal ze to je vhodna alternativa Clonexu. A autor prispevku tvdi, ze s tym ma velmi dobre skusenosti. O 20% viac korenov a kratsia doba zakorenenia.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
to bootii: úspěšnost je 97%, záleží hodně na původu klonu a podmínkách(u kvalitních 100%). Já to prostě používám, protože jsem s tímto způsobem spokojen; vyhovuje mi. Dá se říct, že to těm klonům prospívá - rozhodně jim to neubližuje. Viděl jsem to před 6-ti roky a už jsem u toho zůstal.
P.S: V tomto klon nezakoření, řízek absorbuje do sebe potřebné látky, které ho nabudí k zakořenění a růstu
bigV: no ja viem ze sa predava mam ho aj doma, len na tom linku bolo pisane ze ho zakazali. preco ho zakazali ak ho zakazali???????(aky mali na to dovod?mam ho este pouzivat?)
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''