Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze rad by som na buducu sezonu siel viac kvalitnych modelov a preto by som hladal niejakych solidnych svk growerov na spojenie obiednavky.
modely zatial presne vybrate nemam,je toho viac,ale rozhodne tie drahsie ktore by sme si o samote nekupovali. na plane by som mal tak 3-5 modelov,teda podla poctu clenov.
casu je este dost,ale ako poznam ako to tu chodi tak najlepsi cas nieco uz zalozit.
flyster ked chces ist out tak na kali mist a NYC diesel rychlo zabudni....Himalaya gold je v pohode....Paranoik chces robit aj matky alebo len nakupit zrno a šup do zeme?ked bude niečo dobre v ponuke určite sa pridam...
Elo takze ja sa rozhodujem...este neviem presne ale asi pojdem White Queen,Herijuana,K.O Kush F2, a mozno ICE. Samozrejme indoor, neviem ako sa bu spravat tieto modely ako outdoor.
Date hmmm zaujimave herijuana a ice to by som bral taktiez na in....s Ice mam uz skusenosti a mozem povedať že je to vyborna odroda ale dobre vieme zaleži na seedbanke a phene....času dosť....
herijuanu by som aj ja moc rad,ale ako sa uz o tom pise,tak ta mrda je od motarebel a ta je vypredana,ale ak by ste vedeli kde a ako isiel by som do toho.
inak matky neplanujem robit,obiednat semena,rozdelit baliky a kazdy dostane tolko kolko zaplatil.ak by bol daky dobry m atka tak pohoda mohlo by sa aj tak ,ale pochybujem ze sa niekto zo svk najde a bude nieco ryskovat.
ak by ste sli do tej obiednavky kludne mozme zobrat toho ICE aj aj K.O Kush.
TAS je rozhodne tiez dobra volba aj NN,El nino ako tak teraz pocuvam tak asi by bol aj risk,to asi skor EL nina od MR.nice
alebo celkove by som bol rad keby sa zobere daco od MR.NICE
v prvom rade by som chcel urobit zoznam ludi co by do toho sli,potom ti ludia urobia zoznam modelov co by chceli a bude.lebo vyberat zoznam modelov uz teraz aby do toho kazdy kafral a nakoniec nik nic nebral je len zbytocne,takze seriozny a hlavne solventni zaujemcovia dajte vediet a moze to cele pokrocit dalej.
ja by som siel od Mr. Nice urcite Devil a mozno niektoru z jeho early odrod. tiez ma laka z Vancouver Island Seed Co. Burmese a hlavne Fuckin´Incredible ale o jej outdorovych schopnostiach niesom presvedceny.
takze mozno taka moja mala predstava z coho by sa dalo vybrat daco
sheherazade,sensi star-PARADISE SEEDS
devil,la nina,g13xww,spice-MR.NICE
chronic-SERIOUS SEEDS
black domina,jamaican pearl,maple leaf indica,NL-SENSI SEEDS
mantanuska mist-SAGARMANTHA SEEDS
wiliam's wonderIX-1,wonder diesel-RESERVOID SEEDS,alebo hocico ine na vyskusanie od tejto seedbanky lebo to vyzera moc zaujimavo
ked niekdo zhana dobry out doporucujem Spontanica od KC Brains az 900g z jedneho stromu super chut a zarucena sila. nenarocna na pestovanie super odolna na plesen zrela 15 oktobra(Rijen).