Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nasazeno začátkem června ...
Osazenstvo White Widow F3 a Durban Poison F3 (pomíchaný)
takže sou starý 2 měsíce no uvidím co s toho bude dřív sadit nebyl čas ...
Původní příspěvek od Lukyn oni ješte povyrostou, jinak sem taky zasadil zbytek semen minuly tyden.
pěkny. dáváš jím nějaké papání?
dávám jim AH 1,2,3 a na konec bude final solution od AH
yo dnes sem se byl podvat jak vypadaj a roztou jak zvody velký růst byl spozorován ale jen u velkejch kytek ty malé sou pořád celkem malé hodně porůstly boční palice.
Tak dneskaj sem po delší době byl zase u kytek donésl sem nějaké fotky a pohnojil ještě na růst AHčkama zase 1,2,3
První foto : asi durban nebo WW za 15 dní +60cm výška
Druhé foto : další kytka co má kolem 120cm jak ta první
Třetí foto : podled v pravo na velkou a v levo na tři malé
Čtrvrté foto : to samý z jiného uhlu
Páté foto : přehled babiššiny zahrádky
nějakou dobu sem neměl net proto sem sem nic neuploadl tady přidávám fota staré týden
dobrá správa je že sou všechny baby jedna má 150cm druhá 120cm a další kolem 50cm
špatná správa je že mám strach že to nedokvete kytizzz zatim nekvetou jen rostou sice se mě zdá že začíná květ ale to ovšem de bezmezně poznat jen u jedné malé rostlinky asi té nejstarší a ta má jen nějakých 60cm inak sů to nejspíš podle mého šecko durbany
Czest, a čím pak hnojíš ? No nejsi sam který čeká až už se konečně začnou dělat šišky .Mám WHITE WIDOW x HASH PLANT a taky ještě nic.... trpělivost přináší růže ! Jinak kyti vypadají pěkně !
Hnoje od doby co byli poslední fotky 2x AH podle receptury na počáteční fázy květu 1 GROW ,2 BLOOM a 3 MICRO dusíku sem dal málo ad to moc už neroste aj tak je to brutálně velké tak sem to teda nečekal na to že sem to sadil v červnu
mám tu dvě ještě novější fotky o dva dny pozděj a taky dva dny od zálivky AH-ček
dvě největší kytky maj 200 - 150 cm takže za 77 dní od nasazení semínka durbanu do rockwoolu a zalétí vodou
200cm kytka růst = 2,59cm průměr za den
150cm kytka růst = 1,94cm průměr za den
prostěří světlo vysvytne na kytky v cca 7 hodin tohoto času a zapadne částečně za strom v 7 hodin tohoto času ( jedná se o přímé sluneční záření ne o dení světlo (neplést s květem co říkám) )