Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau,
taqy sem tohle řešil - pomůžou flašky od gambáče : zapíchej je hrdlem do těch hromádek a vono jim to pak dělá náký ozvěny v těch chodbách a bojej se toho a utečou rači k sousedovi
Jednou sem zažil lov na krtka.Myslivec stál u nás na zahradě s brokovnicí asi půl dne a jakmile viděl,že krtek vylejzá z podzemí, tak ho vodprásknul .Jinak prej nemaj rádi hluk,nebo výfukový plyny (hadici vod vejfuku do krtiny),ale nevim.Nikdy sem s tim problém neměl.
Ty flašky mám nastrkat hrdlama dolů????????
s tím čekáním mi to taaky radil jeden známej prej nejčastěji lezou ven mezi 10.00 a 10.30????:-))ale nemám žádnýho kvéra(naštěstí)..takže zkusím ty flašky.....díky
Sou i pasti na krtky ,ale nevim ,jestli se jeste prodavaj.
Jestli ho nechces zabit ,tak si vem rejc a sedni si nekam blizko a sleduj ,krtci casto ten svuj rajon rozsirujou. Az uvidiz ,jak se klube dalsi krtinec ,tak vem rejc ,zabodni a krtka vyhod na zem ,pak ho seber a nekam odnes(daleko) ,je to vyzkouseny ,ale chce to cas.
ja je měl hrdlem dolu (gdyž se tam doole krtek pohybuje tak mu to dělá ozvěny), a krtekk zmizel, ale to nemuselo bejt jen těma flaškama; můžeš je zkusit dát tak i tak
nebo jim tam můžeš pustit propan-butan a škrtnout, ale to bych nedoporučoval - něgdo tak prej vyhodil sousedovi barák do vzduchu
To je jasný přišel si zahulit ale na krtka je prej dobrá ta flaška ,je jedno jaká...voni vydávaj nějakej zvuk a těma flaškama se jim to vrací zpátky a kurví jim to uši nebo co a krtek adie
děkuju vám všem mockrát!!!!!!!!!!!!!!ty flašky sem tam vrazil hrdlama horem a krtek byl do 3 dnu pryč hohohohhohohohohohohhohohohzo parádička jako pes!!!!!!!!!!!!!díky vám všem!!!!!!!!!!!!!!!
Nazdárek lidi já mám takoví menší problémek nevíte jak se mam zbavit krtka ve skleníku mi dělá strašnou rotiku už mi zníčil 7 krásssnnýých kytek a nevim co na něj mam použít aby to neuškodilo kytičkám vždycky je podhrabe a ukouše kořen tak napište nápady zdar díky moc já sem pak hodím i fotky těch kytiček mam tam uplně hustý kytky který sem pěstoval ze semínek které sem zasadil už o vánočních prázdninách a ze 70 semínek mi vyrostlo na jaře 7 kytek ale uplně model deluxe hlava vymetená tak mi prosím poradte co stím krtkem dík moc
Zvěčit základy na hloubku 80cm, to nepodhrabe, nebo existujou různé plašiče-myslim, že na krtka platí hluboké tóny. Nebo chemie, ale osobně bych to nepoužíval, protože je to drastické a to si ten krtek nezaslouží-nesmíme zapomínat, že jsme mi "návševníci" na území zvěře (jakékoli). Jo a ten plašič vypadá to asi následovně: malá bedýnka tak 20*20*20 (odhad) zapuštěná do země (nevim kolik) a do ní buď repro s generátorem, nebo nějaký větrný mlýnek myslím.
Ale ten krtek to myslí dobře-len nenašel tak šel po konopí... .
Mlýnky jsou na prd ...... Já bych ho prevíta vyplavil !!! Normálně píchni do díry hadici a pusť vodu !! .... a potom jenom čekej kde vyleze a ,,šmik,, !!!
My to tak doma dělali .... nám zas potvory nenažrané žraly jahodníky ... vždycky to tak na 80% vyšlo !
Hodně štěstí !!!
Já bejt tebou, tak to udělám podle Květáka, jeho metoda je mnohem sympatičtější. Krtek přeci není to samý co čorkař a rozhodně kytky neničí aby se bavil na náš účet (nebo aby s tou ganjou kšeftoval ), takže si zaslouží naše šetrné zacházení a slušné vykázání.
no jasan a ja tam mam vodu ve velký vaně takže bych ho nemohl vyplavit ale sem na šrot ty kytky budou hustý je 5 hodin a já se vrátil z akce je to hustý já nevimmmmMMMMMMMmmmmMMMMMmmmmMMMM
Existuje nejaká chemická nebo přídodní wjec která by odehnala krtka z pole??Přesazení už N.V.U protože už startujou na kwět a pochybuju že by přežili a ani newím wo nakym fleku na 15 kyti..U jedny už uhladal kořeny a začíná schnout .... a reje reje parchant..