Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj mám pár dotázků, předně mne zajímá, kolik kytiček si mohu dát do prostoru 2,5x1,8 metrů v úvodu foru jsem četl, že by kytička měla mít nějakých 12 stop prostoru, v těchto jednotkách se moc nevyznám, tak jestli by mi to někdo osvětlil...
Co se týče osvětlení mám v merku 400 W sodíkovku PHILIPS Pia Green Power 400w
Stačí takovéto sluničko do tohoto prostoru?
Jestli jsem duplicitní velmi se omlouvám...bývám dosti časově zaneprázdněn a neměl sem čas uplně projet toto velmi plodné fórum...
S dobrým stínítkem max 1,2 a co se týče kytek záleží na více aspektech jako odrůda, styl pěstění, technika, ohýbání, délka pěstu ....atd, pořádně si pročti FAQ a jinou literaturu o indoor pěstování než se pustíš do něčeho, co se ti v případě tak "velké"pěstírny a malých zkušeností hoodně prodraží. Nehledě na to že pokud dobře využiješ ten potenciál místnosti, budeš slízet kolem 2kg dřeva a to je o průser good luck
PHILIPS Pia Green Power doporucuju,mam jeji silnejsi verzi v podobe 600w a muzu jen chvalit,rustove rekordy a kvet taky dobrej.
pak zapomen ze pod jednoho winga nacpes dve lampy,hovadina!!!
k tomu prostoru: v nadpise mas 4,5m^2 a pak v prvnim prispevku zase jinou miru,mno pocitej zhruba jedno slunce na 1m^2 takze si to vynasob.
slunce= stinidlo+lampa+predradnik+teplota nahoru bo to desne topi...
jestli to nemas pro komerni ucely,zauvazoval bych do startu udelat neco mensiho...to je ale na tobe
plánuju koupit semínka ze seedbanky...řízky byly asi lepší, ale nemám možnost je pořešit
Ta ventilace mi vrtá hlavou, moc si nedovedu představit co a jak...zatím se mi zamlouvá tohle...http://pestovani.cz/growshop/produk...r-chaysol-1000/...hlavně kvuli tomu tichému chodu, ale stejně si nedovedu představit kolik to dává db...
Doporučuju se podívat na to video v odkaze pod čarou je tam kompletní stavba growroomu+ celý pěstební cyklus vč. teplot,množsví zálivky atd.
Další věci(vzduch,světlo,zálivka....)jsou tady http://www.greenhome.cz/clanky/
a tady na groweru-FAQ,hledání. Hodně štěstí Sovo
hej,tyjo ty dve vybojky pod tim wingem delaj sadu,jen nevim jestli se to vyplati,dejme tomu ze tam nacpes dve sestikula,dobre,at nerikas ze prehanim tak 4kila. stejnak to stinidlo to naodrazi jen do vzdalenosti max 1,2m takze budes mit 800W na 1,2m.mno nevim,zda se mi to zbytecne mnoho... ale urcite by rozdil znat byl...