Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já jsem vyzkoušel inhalátor jako náhražku za cigaretu a musím říct, že to určitej efekt má. Nejen fyzickej, ale i psychickej.. Sice kouřím dál, ale to je jen moje blbost, každopádně to hodně pomáhá, pokud chceš přestat kouřit. Tvar podobnej cigaretě (taková špička), vdechuješ trochu pálivej vzduch, takže se to podobá i trochu kouři..
A je to mnohem levnější, nepotřebuješ k tomu elektřinu..
každopádně neni nad to narvat skleněnej kotel matrošem, kotel usadit do dýmky naplněný ledovou vodou a potáhnout si...
tomu se žádný e-cigáro nevyrovná...
Lidi ja myslim ze by nejlepsi bylo se nikotinu vyvyarovat vubec.... sam o sobe dost skodi, a to nemluvim o e-cigach, ktere sou zalozene na glycerolu a cistem! nikotinu, ktery je o hooodne vic navykovy nez ten z normaal cigarka.....
Osobne mi dalo zabrat prestat kourit po 6letech.... vyslo to, ale nekteri nemaj takove stesti a ty kurvy co slibuji kurakum lepsi zdravi a pri tom hrabou miliony sou jenom sobecky prasata!!!!!!!!!!!!!!
Demokracie..... jojo, a to zazijeme vsichni.... uvidime kdo bude chodit do doktora za poplatky, to si radsi koupim flasku a vypalim si chripku sam
....a zase budou ty svine hrabat penize na chudakach, kteri to potrebujou....
Leli >
odkaz mne pls na studii navykovosti cisteho nikotinu, oproti nikotinu michanem s dalsima latkama v cigarete. Treba takovy harmalin ktery je v cigu v malem, ale docela zasadnim mnozstvi znacne mneni mechaniku pusobeni nikotinu.
uz asi tri tydny nekourim po 10ti letech zhruba.Pravda,jsem porad trochu nervozni,zvedla se spotreba konopi a jidla,ale hreje me uspora tech 50ti kc,-/den.Jestli vydrzim cely mesic mam 1500,- v kapse :-)
rocne by to bylo 18 000,-kč
hlavne se nesmim hodne opit a podlehnout,porad mam chut
Praxer :
sorry ale neodkazu te, to proste vim. Na cistem nikotinu vznika vetsi fizycka zavislost nez na cigarkach. V USA e-cigarety neboli bezpecne cigarety prodavali uz davno, tenkrat to byl hit, zdrave kourit, ale lidi co to kourili tak cim dal vic potrebovali vetsi davky atd. Proste zjistili ze synteticky nikotin neni reseni.... Dej si treba 100% piko nebo kox a uvidis kdy to lip fici.... vim blby priklad, ale nic jinyho vic podobnyho me nenapadlo. Jednoduse receno nejde srovnavat rostlinny nikotin ze syntetickym cistym nikotinem.