Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Logit:Podle me je to skoro to sami jako Jack Herrer nebo ne?
Na ruznejch strankách seedbank sem se docetl ze Jack Herrer je křízenec Northern Light, Skunk a Haze.A to samé uvádějí na stránkách Nirvany o Jock Horrovi,takze je to upne to samy Muzes my teda napsat jakej je v tom rozdil?
Je to vyhodna akce,sam sem si koupil 1 baleni seminek a za 8 dni to bylo doma.Stoji jenom 10euro za takovou cenu, no nekup teto.
Původní příspěvek od Michaelos Of course if it is jeck herrer akorat se podle mne prepsaly .Misti e napsaly o a zapomeli kontrolovat ale je to autenticky jack jak ho vsichni zname
ne, tak to skutečně není. je to tak, jak píše Simor.
Jedna se o temr totoznou genetiku,Nirvana akorat obslehla Jacka Horrora a pojmenovali to Jock Horor .Nirvana je tim docela znama,ze vezme neci genetiku,trochu pokrizi(cimz z dobry kytky udelaj shit ) a lehce pozmeni nazev.Treba prodavala seeds s nazvem Bublelicius,co myslite ze to asi mohlo byt?Jiste,Bublegum,kterej "ukradli" a pozmenili jmeno.Nirvana uz se taky nekolikrat kvuli tomuhle soudila,treba ten Bublelicius uz ma myslim jiny jmeno,protoze jim to naridil soud.
Jinak co se tyce seminek od Nirvany,tak jsou sice za par korun,nejakej seedshop ma balicek dokonce za 7,5Eur,ale zase ta genetika nejni nic moc,ja osobne bych to nekoupil
Původní příspěvek od Expiry
Jinak co se tyce seminek od Nirvany,tak jsou sice za par korun,nejakej seedshop ma balicek dokonce za 7,5Eur,ale zase ta genetika nejni nic moc,ja osobne bych to nekoupil
No nesouhlasil bych.Kouření naprosto perfektní a srovnatelné,rostlo a kvetlo to pěkně,prostě bez problema.
Na vícero modelů od Nirvany je kámoš teď poblázněný.
Pod litrem(něco má ještě venku) teď sklizel porovnatelné neřkuli stejné druhy,tj
Jack Herer/Jack Horor
AK-47/AK-48
A jiné další nirvany: Big Bud,B-52(no takový pálky na takovém prostoru už jsem dlouho neviděl) a Aurora Indica.
U těch AKáček a Jacků bych chtěl někoho hledat rozdíly. prostě stejný jako když valíš naVlas stejnou genetiku.....(taky jsou tam mezi jednotlivýma kytkama kapku rozdíly,stavba atd..)
Z těch ostatních jsem zatím zkoušel BB a bez námitky kvalitky.
Klíčivost zatím 14 z 15ti semen vyjelo,jedno nějak vyklíčilo a chcíplo.Píšu zatím,protože jich má ještě 5*7 na selekci těchto modelů.Samci 2.Jeden BB venku a AK48 v bedně,tedy jestli jsem dobře zapamatoval.....
Doufám že se mu to bude dařit,už se těším na ty klony....
jinak ta akce tam uz je asi 2 týdny........
a nirvana sou uplný kopírky.... más to neco jako kdyz si koupis cocacolu od Coca-Cola nebo cocacolu od Clever nebo takovej njákej shit..... samozrejmne ze ve kvalite nemusí být rozdíl ale může
Na nirvanu se obcas za nejakej cas vyvali par dobrejch nazoru ale je to tak 1 z 10 vetsina na ne dost nadavo ono chtit orginalniho JH kerej normalne kostuje 150E za 10E
Jak již bylo zmíněno Nirvana přejímá již známé genetiky od jiných seedbank a dělá jejich F2 kříže na které používá (jak jsem se někde dočetl) své tři samce (NL, haze a skunk - hehe srovna složení jocka), takže třeba u Jocka Horrora se dá předpokokládat že to je původní Jack Herrer nakříženej jedním z těch tří a vybráno pheno nejpodobnější originálu. Kromně těchto F2 křížů má však i svoje orig genetiky (např. Ice, Nl/shiva, atd..) Nejsou to tedy většinou úplně originální genetiky a díky tomu se pohybuje i jejich cena poměrně dost nízko.
Co se týče kvality, tak z 6ti genetik co jsem od nich jel byla špatná jen jedna(Early Misty), ostatní byly vpoho a jednu si velmi cenim(NL/shiva).
Chtěl bych vidět těch 9 nespokojenejch na jednoho spokojenýho...
Taky se priklánim k názoru ze Nirvana ma kvalitni genetiku v poměru cena/kvalita .Mam Jocka Horrora roste fakt krásne mám ho pod Evirolite RED125w.Opravdu nemam potrebu davat 150Euro za seeds origo Jacka,kdyz za 10Euro muzu mit skoro to samy a ve vynosu a kvalite nebude zas az takovy rozdil .Tot muj nazor.
Původní příspěvek od Hunter37 Nezdá se Vám, že se v poslední době hromadí stížnosti na všechny seedbanky? "skoro každý" si na toto téma hodně stěžuje...
na Mr.Nice ani Serious Seeds som v živote sťažnosť nepočul/nečítal, takže na každú nie - len na také, ktoré si to zaslúžia (Nirvana, Dutch Passion, GreenHouse...)