Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže letos jsem vysadil první sémě kolem konce března...
dále se to vyvíjelo, jak račte níže vidět...jedná se o můj druhý windoor...
hnojím sousedovým alga grow, a hodlám co nevidět nasadit - plynule(ještě chvilku h. mísit)alga bloom
nie so velký pestovatel , ale bude z toho hovno a bez urážky...pestuješ to zrejme aj pre nejaký výnos ... potrebuješ splniť nejaké atributy ....ktoré to nesplna...naozaj len fak prečítať a držať sa toho...ešte raz bez urážky ...neojebeš to...
kámo to je f klidu že...jsi to psal zbombený ako fretka...tady přidávám odopvěd toho jak to vizera teraz!dale to přidám postupně a snad sjakýmžtakýmž popisem...+přidávám květináč který jsem si vyrobil z 2totožných 60cmtruhlíku abych vyřešil problém s místem a obsahem hlíny...royality mix za pěťo z growshopu
v techto podmínkách bych to do většího květináče nedával, kytka by sice vyrostal víc ale výnos by se prakticky nezměnil, já bych to nechal takle malý, ostatně za chvilku bude kvést. Bude z toho takový okení hulčo, ale nějaký to brčko ubalí (myslim že to dá tak 3g, ale u vokna člověk nikdy neví)
hnojeno plagronem alga grow, substrat je plagron royalty mix- kytkam se v tom dobre dari posudte sami , 2. obr.- nejspis canada maple leaf aspon tak vypada, 3. je vlastni genetika - ice krizeny s budhou hermafroditem
tady jaxi mužete povšimnout z týden staré fotky, jsem si vždy dva stejné truhlíky spojil - silikonem... a tím pádem vyřešil problém s místem na parapetu a zároveň obsahem hlíny..na fotce se jedná o dva 60cm truhlíky...check this
tak tadyten pokus začíná bejt docela zajímavej, co čtu tak solidní genetika a solidní prostředí pro kyti (zem, hnojení) ale za OKNEM... todle fakt nebudou 3g. hele a nebylo by lepší použít jižní okno (teda pokud je to v rámci možností)
v ramci moznosti to neni...takze tak
zde fotky z bytu cislo 2genetika ice krizeny s budhou a noname, rostlinky jsou v samozavlazovacich truhlicich-vhodne kdyz jedete na par dni pryc a chcete aby vam to nezdechlo