Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, rozjel sem skrin š60xd60xv120, svitim 125W nurturelite usporka blue na rust a red na kvet. Vsechno v hline, hnojim plagronem. Problem je, ze kytky byly asi 30 dnu 18/6 a rostly dost pomalu maj asi 25-35cm. Kde by mohl byt problem??? Diky moc za rady
Mne sa tiež zdá, že mi rastlina rastie dosť pomaly. Má asi 2mesiace a má 30cm, zdá sa vám to bežné a normálne? Foto postnem trochu neskôr, lebo nemám foťák.
Cuzz, jeste mam dotaz na tu zvlhcovacku, na kolik mam ji soupnou do hodin a pripadne na kolik nastavit?? Nechce se mi davat jeste prachy do vlhkomeru. diky
tak tech 50-100 korun zas tolik neni a musis si sam zjistit na kolik potrebujes aby byla zapnuta ......pr. dokud sem ji mel v pokoji musela jet na 3/4 a bylo tam cca 70% a ted je jinde a staci jet na pulku a i tak je tam klidne 80% .... zkouset,nepodcenovat a hlavne cist
Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............
Zdravím.. mám problém s tím že řezy rostou venku strašně pomalu... Myslíte že je to díky počasí?.. Mám je doma dneska přesně měsíc.. a to předtím byli už tak 2 týdny na světě u kámoše,kde zakořeňovaly..