Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau, mám takovej problém, občas když se přihlásím na grower a procházím thready, tak se občas samovolně odhlásím, nebo někdy ve špičce se nemůžu přihlásit vůbec, vyplním jméno a heslo, ukáže to, že jsem přihlášen, ale nejsem?
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Pumpkin: zkus si v profilu zapnout "Automatically login when you return to the site? (uses cookies)" co to udělá...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Jj asi chyba 503, taky se mi často stává. Nebo třeba včera to tu dvakrát spadlo nebo co, prostě tu byl přihlášeno hodně lidí, pak mě to odhlásilo, hodilo to chybu 503 a když se mi podařilo připojit, tak tu bylo jen asi 6 lidí
Mr. Figaro: F5? Nějaká kouzelná klávesa či co?
Edit. třeba zrovna teď, když jsem chtěl poslat tenhle příspěvek, tak mě to odhlásilo a zase to vyhodilo tu chybu
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
případně CTRL+F5, bylo mi řečeno, že pak se stránka nenačítá z cache, ale znovu aktuálně z webu; já to používám, když se mi neprojeví aktualizace webu, kterou jsem tam právě poslala
Měl jsem možnost vidět odhlašování na vlastní oči a zjistili jsme, že problém je pouze když máte nastaveno:
Automatically login when you return to the site? (uses cookies) - NE
Browse board with cookies? - ANO
Naopak problém zmizí pokud si v profilu nastavíte:
Automatically login when you return to the site? (uses cookies) - ANO
Browse board with cookies? - NE
Můžete prosím ověřit zda je toto řešení? IMHO je to dost závažná chyba a je mi velice líto pokud už vám nějakou dobu takto znepříjemňuje život.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tak to já zkusil všechny varianty a žádnej výsledek. Už si na to ale pomalu začínám zvykat. Shitdows je stejně v <->, asi to celý komplet brzo poletí do popelnice.
dneska sem si v práci instaloval operu a pak sem lezl na grower a samozřejmě sem byl odhlášenej, takže mi to při vstupu do fóra hodilo "modrou obrazovku" a hlašení, že je moc uživatelů online... ať se lognu..
mám tam od jakživa ano/ano a ve ff i ie sem nikdy neměl problém...
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.