Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protože mě pěstování baví tak jsem se rozhodl že si vytvořim tohle.LEDky chci protože sodík má každej a neni to s nim žádný velký umění(bez urážky)...takže nechci slyšet nic jako:tohle je ne p*d kup si 250w sodík....-mám to pro zábavu
Slunce:204ks LED 660nm 200mcd 110°(svítěj víc než na kolik vypadaj)
152ks LED 635nm 2300mcd 20/50°
44ks LED 470nm 400mcd 50/110°(svítěj uplně nejvíc)
Větrák:8x8 pc větrák
kytičky: asi Belladona(řezy)
foto:1.konektory na LEDky
2.LEDky(ty vlevo nejsou žlutý jen se lesknou)
no pokračuju pomalu-je málo času
to Hanizek-no jak se to jmenuje nevim,ale maj to GME.Já myslim že je to lepší než ty diody pájet,páč takhle se daj pohodově měnit.Tady je ta fotka zblízka(1. a mezery mezi nima jsou 6mm)
Jinak zatim mam jen 1 světýlko hotový(2.foto) a druhý mam rozdělaný (3.foto),ale do víkendu to chci mít komplet hotový
tak dneska jsem se k tomu konečně dokopal a postavil skříňku(spíš krabici)
rozměry: VxŠxH 56x28x28cm
a řekl bych že ty diody budou stačit,protože když to tam svítí tak se tam nedá koukat,páč z toho trašně bolí hlava (a to tam eště nebyla ta bílá barva )
A protože řezy pořád moc nekořeněj tak tam šoupnu tu matku . Vona by stejně přes léto uschla nebo vykvetla nebo přerostla,... .
V blízkym čase přidám foto
tak bedna je skoro hotová příště přihodim foto.
Těď řešim problém a potřebuju poradit - nevim jestli tam mám dát tu matku nebo 4 řezy který teď maj asi 7-8cm,když bych to chtěl sklidit do prázdnin.
protože nevim jestli ty řezy stihnou vyrůst a ještě vykvést když BL kvete asi 8 týdnů
dík
tak tady jsou ty fotky,ale zatim jen kytek.
A s tim bych právě potřeboval poradit-stihnou ty řezy ještě trochu vyrůst a vykvést do prázdnin(letních)? A nebo tam mam strčit tu matku která mi sama začala malinko nakvítat(omylem jsem jí 2x pohnojil plagronem terra bloom)
Foto: 1. matka
2. řezy(ty 2 jsem ještě nestihl přesadit)
3. a takhle ty řezy nakvítaj
Mas moc peknou mamuty by me bylo lito. Podle me to musej rezy stihnout vzdyt je zacatek dubna tak i kdyby mely rust mesic a pul + 2 kvet tak nekdy na zacatku prazdnin sklizis.. Mamu bys zase sklidil mesic pred prazdninama a znas to.. Ale jestli je uz mati hodne nakvetla tak..asi tak..