Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mate uz policka nachystana na dalsi vegetacni obdobi?? Uvitam jakykoliv napad ci zkusenost.Tady dole ...tim myslim jizni moravu je porad nad nulou a mekka puda, takze sem byl poryt 2 roky obdelavany flek hnojite treba necim pudu na zimu?? nebo je dobry zaryt do pudy neco s obsahem zivin ?? Thx za ohlasy karma vas nemine.
este nemam pripravene policko, vsak je moc skoro.
no urcite na "skoru" jar pokopat zahradku a pritom zakopavat hnoj do zeme, popripade este porozhadzovat granulove NPK-čko a velke balenia perlitu 50Litrove zo zeminou zmiesat aby bola kyprejsia
Já jsem ho chtěl připravit dneska, ale prší takže ten plevel a prokopat půjdu co nejdřív až přesnate pršet.
A co si myslíte o týhle rádobyzimě ? Že by šlo sadit o něco dříve ?
osobně si myslím, že na podzimní přípravy je pozdě a na jarní brzo, je zima, půda by měla odpočívat (ikdyž ty teploty). vápno bych přidával na podzim, má dlouhou dobu rozkladu.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
ja doufam ze jeste puda aspon 2-3x poradne promrzne, zda se ale ze se toho nedockam.
Jo vapno je sice dobry, ale puda sama o sobe je uz dost agresivni kvuli postrikum z letadel a traktoru a kdo vi ceho vseho... takze bych to snim neprehanel jen v pripade hodne kysele pudy (pouzival sem ho jako usmernovac zmeny pohlavi jeden rok v INDOORU kdy sem mel hodne kyselou smes raselinne pudy)Loni sem presadil z makovyho pole kytku voodooXsuperskunk do slunecnic kde mi to dvema nalety zlikvidovalo praskovaci ledadlo kytka zezloutla a uschla ani nestacila dokvest
No tak to ja sem byl dneska nakupovat .koupil sem zahradnickou smes,smes na kaktusy,krystalon start,slepicince(garnule) a nakonec pak nejaky hnuj taky granule (na to sem obvzlast zvedavej)......
Nevite neco u tom hnuji??? thx !!Hodne stesti do sezony 07!!
no toz ja si vykopu jamu do ni koupeny substrat atd a budu sadit...kua uz jen cekam na seminka (wr,pwp) a davam klicit...po polovone brezna uz davam ven... jinak vsem preju spustu gramu na konci...grow for fun...