Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze zdravim vsechny...letos uz konecne mame chalupu tak jsme se s mojim kamosem konecne rozhodli letos neco vypestit...po rocnim zkoumani jsme se rozhodli pro Pure Power Plant a White Rhino...vcera jsem objednal seminka od nirvany pred www.seedboutique.com ...platim 24,33e + 4e postovne a ja sem jim do specialni obalky musel dat 30e + vytiskly email,protoze sem se tu nekde docet ze jen papirovky...uz tak jsem jim tam dal o 2e vice a jeste po me chteli na poste dalsich 80kc(scimz ja sem nepocital)tak to zajdu poslat zitra a pulrocni dobrodrustvi muze zacit...
diky vsem co budou tento thread sledovat od zacatku az do konce..zde jsou nejake fotecky te obalky...
Zdary
hele ja jim na seedboutigue posilal kovovi a za postovny dal jen dvacku:-D
jj docela pekny kyti jen bych se po spatne skusenosti obaval nirvany
jinak hodne stesti, me uz tam ty prachy dorazili v poho.
demosk8:
jak vkladat fotky- a nebo je to v uvodu do groweru.
Z tyhlety seedbanky bych taky brzo neco rad objednal,taky nejakou nirvanu.Sice Nirvana neni movc velka kvalita,ale za tu cenu si toho muzes koupi pytela pak kdyztakneco vyselektit.
Já teď taky budu sadit můj 1. outdoor. Chtěl bych chronica nebo blue berry nebo nejlíp obojí Semínka budu mít buď z holandu, protože kánoš tam jede a nebo si tu v bazaru pokusim sehnat nějaký řízky. Good luck.
ja sa chistam na slnecnicu tam to moze rast kludne na slunecku a nemusim se obavat ze slnecnicu tak skoro pokosia a co sa tika velkosti je to taky v pohode tak mozete otom tak tiez propremislat
PS..Nikdy nevies kde mozu byt lide co cumi kde to das a potom si len pridu pred prestrety stol
cus asi to sem nepatri, ale snad se nikdo nebude zlobit kdyz se zeptam na seminka od Nirvany co josu feminizovana jestli fakt nemuze vyrust samec ani hermous. Thx
Mno muze, ale s nejspis se tak nestane, i kdyz ty hermousi (ale porad to bude prevazne samice. jakoze to bude mit palice)...ale nevim, jak je to u nirvany konkretne (asi nic Xtra )...nicmene za ty prachy to nestoji, kdyz uz chces mermomoci feminizovany seminka, tak bych sel do Female seeds...tot muj nazor
Jinac Demosk8 - napoprvy out White Rhino abys nebyl zklamanej...ale urcite drzim palce sem zvedavej, jak to dopadne!
hehe omlouvam se za tu adresu...
fero2:v te slunecnici to nemusi byt spatne...mozna to taky skusim ale jeste ti vsechno promyslim...
Pa55word:no z feminizovanych seminek by ti meli vyrust samice ale v nejhorsim pripade by to byl hermac..samec asi ne...
J.J.:no jak jsem si tu precet thread od romala tak jsem byl hned rozhodnut :-D..krasne kitii..snad to vyjde..jinak moc diky..urcite to tady budu doplnovat pocas celeho pěstu...
Zdravim ! tiez sa chystam tento rok po mrte pokusoch vo vnutri dat daco von. Planujem skusit kyble a este chcem spravit male policko tak 2x2m. Skusenosti s outom ziadne nemam takze tu citam vsetko a snazim sa nacerpat co najviac info co pojde Tak zelam ti a vsetkym ostatnym veela stastia do tohto roka ... btw, nemyslite ze na pisanie o outdoore je zatal priskoro ? kedy planujete zacat ?