Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar nazdar. Taaaaq, konecne Kamosh zohnal kabel a mohol stiahnut foto do kompu. Je to dost na PI.U kvalita, ale co uz? da sa. "Rastlinka" bola par krat hnojena Kristalonom start, a ked zacala kvitnut tak slapala na Kristalone plod a qwet. zivin mala ale aj tak dost. je to vydno na fotke
No vola sa to ze Tornaľa-: asi vam to vela nehovory, no je to taky polononame polosukromny model. Bol to taky polomasaker, ale bol toho asi 10x7dcl flaska cistich obratych paliciek. Mňam. Rastlinku mal posadenu Kamosh u dalsieho kamarata. je to jeho rastlinka, ale aspon semienko som mu dal ja. Pytjte sa. naco budem vediet odpovedat, nato odpoviem ostatne sa spitam je to fotene nejakym sony ericsonom
caves
Zde jsou fotky z loňské a letošní úrody, zhruba ze začátku září. Letos sem nepěstoval ani jedno značkové semínko. Dvakrát sem objednal a dvakrát mě pojebaly, jednou mi poslaly slunečnice a semínka od lidí co říkaly že sou to top shit, tak byly jen nějaký planý mrchy, takže z tohoto důvodu jedu nonames. Zároveň bych chtěl poprosit kohokoli, kdo by mi mohl poslat třeba i za cash pár semínek nějaké genetiky, určitě ho to mrzet nebude, když z nonamu dokážu vypěstovat to co je na fotkách. A pak můžem někde na podzim pokecat Grow up.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Chtěl bych tímto založit Galerii tzv. No Name odrůd, hlavně pro ty znás kteří mají sice dobrou genetiku ale není to prostě značkovej model.Budu rád když se někdo přidá a ukáže jaká sílá se ukrývá v No Namech. Tady je můj Ovocňák. Výnos kolem 30g +/-
Kdyby ste dali svému No Namu nějaký název tak ho sem klidně napiště.Minulý rok mě pobavil kámoš když mi řekl že má: Nejvíc se zhulíš.
A opravdu sem byl hodně zaseklý
Prosím vkládejte jen fota až to budete mít zkosnutý,ne v průběhu květu či růstu a třeba nějaký krátký info,tohle není žádná diskuze.
Původní příspěvek od Mr. Review Zdravím Vás Groweři!!!
Chtěl bych tímto založit Galerii tzv. No Name odrůd, hlavně pro ty znás kteří mají sice dobrou genetiku ale není to prostě značkovej model.Budu rád když se někdo přidá a ukáže jaká sílá se ukrývá v No Namech. Tady je můj Ovocňák. Výnos kolem 30g +/-
Kdyby ste dali svému No Namu nějaký název tak ho sem klidně napiště.Minulý rok mě pobavil kámoš když mi řekl že má: Nejvíc se zhulíš.
A opravdu sem byl hodně zaseklý
Prosím vkládejte jen fota až to budete mít zkosnutý,ne v průběhu květu či růstu a třeba nějaký krátký info,tohle není žádná diskuze.
tak ja tu prihodim trochu starsie foto(moj druhy out)
bohuzial viac foto nemam a ta druha bola fotena narychlo tak je dost rozmazana
Tak se taky pridam. Byl to muj nejlepsi, ale taky nejmensi model. Chutnal jak hlina z lesa. Zkosen byl 5.10. a zasazen nekdy kolem 7.5. Zhuleni bylo spis high, ale chtel jeste tejden nechat. Hnojenej byl na růst jíchou z kopřiv a na květ AGRO pro kaktusy. Vynos kolem(nemel sem vahu) 10g :-(. Jmeno sem si prave ted vymyslel : lower_dewil
Naposledy upravil Happy_Mirec 19-10-2006 v 19:45 PM
Zdravím kolegové!!!
Tak ja vlastním také nejaký no names,ale říkám jim Martas!
Této odrudě se darí u nás velice dobre,pravě se nam...krásne suší
veselí zdar!
At to tu newazne. Tohle je kamosuv no name skunk. Sázenej z rizku, ale odrudu nezname, kze no name. Hnojen nebyl vubec, a sklizen nekdy kolem poloviny rijna. Chutna jemne a zhuleni je tezky stoned.
jo tak tole je zas muj noname. vnikl krizenim noname modelu ktery jsem mel pred dvema roky doma.
tyhle kytky byly maly a doby(cil kizeni).
hnojil jsem na rustu kristalonem pro pokojove rostliny a jeste necim ale ted nevim a na quet sem lil PK 13-14, wuxal super.
jinak normalne v hline quetlo to asi 65 dni a chut nenapodobitlna.
Moje 1. kytka, kterou jsem pred 6 lety zasadil. sice NoName ale zkurovala jak kvalitni model! Mel jsem z ni hroznou radost, u nas v podhuri jsou podminky tvrdy ale zato se nasobi ranost kdyz se grow povede.
Made in folijak a hnojivo Kristalon pro zelene kvetiny + slepicak
At vam roste a hlavne chutna
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
jedinná fotka outdooru z roku 2002,no v té době jsem začal používat AH a myslim,že právě ty tomu dodali tu štávu
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
našel jsem ještě pár fotek když jsem začínal......
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE