Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kamarad dlouho balil v aute brka na manualu k radiu. napred zezelanal, pozdeji zhnednul a pak sel pomalu skrz na dalsi stranku...
jinej bali zasadne na deskach vod papiru a manualu k autu (takovy sedy plastovy, celkem hruby desky s logem skoda) a ty takjednou za pul roku vydrhne lihem, pac sou jinak hnedy.
ja doma balim na takovim tom prkynku k tomu urcenym co prodavaj v Gshopu, dostal sem ho od pritelkyne.
Je to poněkud méně zajímavé a vážné téma ale ten problém existuje!
......a všichni to víme .........!
Nejednou se mi stalo , že sem si chtěl ubalit brčko a neměl sem na čem nadrtit jelikož krabička na ganju byla moc malá nebo plná
a venku foukal vichr jxvině tagže sem si musel dát fajáns bo počkat
až přídu někam do klidu .
A od té doby nosim v dokladech skládací fotografii své milé a svejch bejvalejch spolužáků a to je moje pomůcka v dobách temna
Je pravda , že jeden čas sme si vyráběli i z kartonu atd atd a předháněli se kdo bude mít lepčí teď na tohle šecko už taky seru
Jaké mě ale čekalo nemilé překvápko dyž sem byl předevčírem venku s pejskem na procházce , foukal vítr jaxvině a já neměl gde ubalit svůj
oblíbený doping abych si tu hnusnou procházku s tim xindlem zlobivim trošičku zpříjemnil
kamarad dostal vod naky holky co byla na vejlete v indii, takovou kozenou misticku co se da pridelat na klice, nebo k opasku. je mala a kdyz ji zmackas vrati se ji tvar. moc sikovna vec z vylisovany kuze. je to na baleni prej urceny.......
Kravina to není, sám tak balim a kámoši taky. Akorát tomu řikáme podkundina. Nevim pro, protože poprvý sem špekpapír totiž viděl u kámošky a to už to takhle označovala, a somo sebou, že se tohle slovo hned chytlo :-)
Dělám na ní ještě úpravy, aby víc vydržela. Motiv - nějakej pěknej obrázek a úpravy spočívají v úplném olepení izolačkou, nebo zalaminováním. Zalaminovanou pak jen přeložím a šup s ním do peněženky.
pro lidi z prahy bych za tim ucelem mohl nabydnout laminu (leskly, matny, je to jako samolepka, vylidśuje se to a dela to solidni povrchovou upravu........