Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdááár Grouvříí !!!
Jak jsem slíbil,tak činím...konečně se s Váma můžu podělit se svým hokuspokusem č.2,kterej bude už doufám vychytanější.
začal jsem teprv dneska,takže zatim nic moc,ale nebojte během pár dní už uvidíte moje miláčky v plný palbě.
Tak ve stručnosti:
Světlo růst: 2x 45W CFL,1x 20W CFL,1x 18W zářivka Osram Fluora speciál(-pravděpodobně bude ještě jedna),1x 18W zářivka coolwhite.
Světlo květ:zatim to vypadá na 250W sodík HPS Thungsram,ale moožná bude 400 nebo 600W.
Growbox:160 výška,120 šířka,60 hloubka.
skříň je vystlaná polyesterem o tlouštce 4 cm kvůli hluku,tak uvidíme-nebo spíš uslyšíme :-)
Ten příde ještě natřít bílou barvou.
Klima: 3 otvory na dně skříně na pasivní přítah,1 otvor u stropu o průměru 120 mm kde bude větrák 105m3/hod.
Vítr na růst 1 nebo 2 PC větráčky 80x80 mm,na květ pořídim konečně větrák 220V hodnej tohoto úkolu
Vlhkost bude zajišťovat zvlhčovačka Professor
S hnojkama ještě nevim,ale pravděpodobně něco z Growshopu,minule jsem tam dával na růst universální hnojivo od Nohelgarden a na květ Kristalon květ.
A konečně médium a osazenstvo...
Půda na orchideje,balkonové květiny s perlitem
Nový holky budou výběrový z největší a nejsilnější paličky z předchozího kola,model je neznámej,ale za to kurevsky účinnej-some holland flower
Tak přátelé,držte palce ať je co nejmíň kiksů při rozjezdu a .....
samozřejmě HULTE !!!
Tak zatim,zduř a kuř !!!můj 1.indoor by rastafan
ahoj kamarádi,dneska sem si trochu hrál se světlem,barvil boxík a vymejšlel jak by bylo nejlepší umístit jednotlivý lampy.
Ta speciálka od Osramu svítí fuck zajímavě,ještě koupim jednu aby měly kytí z každý strany to nejlepší.
Akorát nevim,jestli mam čekat na to nový stínítko(vlašťovka) nebo tam zatim nechat tyhle starý vyložený alobalem???
Když sem to sčítnul dostal sem celkovou watáž na růst 146 W
ok,světla sou zavěšený,mimochodem čuměl sem co chtěj za obyčejnej řetízek,to je hustý ty některý ceny.
koupil jsem ještě jednu spec.zářivku,je to japonská SUN GLOW 20W,je spíš tak do modrýho spektra.
Ještě sem vyměnil tu prostřední 20W za větší 26W(65 kč,- to de ne?)
Smrad ze silikonu a balakrylu už skoro odezněl a já se chystám dát semínka pěkně do vatičky,namíchat substráteček a ... G R O W I T ! ! !
Taky sem v maxu objevil kladívkovej plech,už sem chtěl hrábnout po dvou kusech,když tu mě zabrzdila kurevsky vypečená cena - 265,-kč za obdelníček 30x20 cm,no snad už to nový stínítko brzy bude doma.
Čau sígři !
Tak semínka už sou skoro všechny naklíčený,takže by se to mohlo během dneška nebo zejtřka rozjet.
Myslíte,že by byl na tenhle prostor dobrej scrog nebo to mam nechat tak jako minule?
Čau,pekne si si to urobil,držím palce.Len stále si myslím,že tie úsporky by boli lepšie horizontálneSamozrejme že čosi tie steny odrazia maj dole na kytky,ale veľa svetlo ide aj zbytočne ku stropu.Ale zase ak ich budeš mať utopené medzi kytkami,tak by to mohlo byť v pohode.
Díky za 1. ohlas Expiry,nezklamal jsi.
Chtěl jsem ty úsporky totiž původně nainstalovat na to nový a-wings,ale pořád ještě ho nemam,takže tohle je doufám na začátek růstu jenom nouzová situace,ale je přesně pravda co řikáš,že se ty úsporky daj dobře utopit mezi kytky.
Tak a je to tady,sázení naklíčených semen proběhlo.3 květináče sou osazený semínkama z největší paličky z minulýho kola - takzvanej Komáč :-) a v druhý polovině truhliků je Tafialka - halucinogen jako prase !
Celkem je na startu 18 jedinců,tak sem zvědavej co z nich bude
ideální by bylo,kdyby z toho bylo tak 6 - 8 samic.
Mam trochu problémy s vlhkostí,zvlhčovačka jede na plno,ale je tam pořád kolem 30 - 40% už mě ta jebka začíná pomalu s..t !
Zřejmě budu muset udělat rozvod páry a zvlhčovačku dát mimo boxík co vy na to? Nebo koupit silnější model ???
Taky netvrdim,že sem jí vypěstoval já,jenom že by měla takhle vypadat.dovoz to je každopádně,akorát právě nevim co to je za model - ale dost hustej !!!