Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem, rád bych Vám představil svůj vlastně už 4. indoor,ale v boxu je to můj 1. Jedná se o skříň pod akváriem,která měla původně sloužit jako bar,ale osud tomu chtěl jinak.Rozhodně si myslím že pokud jde o obsah tak ganja nemá konkurenci. A teď pár čísel:skříň : 100x85x40cm
osvětlení : 2xúsporka PHILIPS 100W á 1100 lm
1x zářivka PHILIPS 18W coolwhite
1x zářivka PHILIPS 18W warmwhite
větrání: 1x PC ventilátor na přísun vzduchu
1x PC ventilátor na odtah
zvlhčování: zatím pomocí mokrých ručníků a nádob s vodou
provozní stav: teplota 26 - 31°C,vlhkost 35 - 55%
obsah: zatím 10 noname holandských osvědčených
modelů
Tak takhle to vypadá po instalaci 250W sodíku TUNGSRAM LU250/T/40/E40.Na tý prázdný objímce visela ta 45W úsporka.Posunul jsem zářivky dál od sebe,a mezi ně jsem přivrtal okap na kterym je přes elka prišroubovaná ojímka E40 s výbojkou.Bohužel se hned až nechutně zvedla teplota a tímpádem klesla i vhkost z ňákejch 60 - 80% na 25%.Teplota z 26 - 31 na 37 - 39°C.Tímto Vás všechny moc prosím o radu co stím.Myslíte
že pomůže ještě jeden větrák přímo u výbojky?Anebo mám shánět cooltube - popřípadě typy z čeho použít skleněný válec.Jeden bych mohl mít ale je to plexi - vadí to?
Po otočení většího větráku z přítahu na odtah se teplota zvedla na 40°C tak ještě zkusím otočit malý větráček směrem na přítah a upevnit na objímku další věrák
No,tak jsem menší větrák dal na přísun vzduchu a větší na odtah.Připojil i chlazení výbojky a výsledkem je 30°C a 50% vlhkost.Ale s tím prostorem stejně asi budu muset něco dělat,to máš určitě pravdu,díky za radu!
Chlape jakou máš teplotu tak 10 cm od toho plexiskla?Až tě kytí povyrostou,budou se doslova smažit .Nebo bys je měl brzo přepnout na 12/12.Měl bys uvažovat jak psal Drevo - Kocur o větší pěstírně...
Neřikam,že pěstírna je špatná - hodila by se tě na matky=>klony.(na to je jak dělaná)
PEACE
z grower chatu:
[anti-drugs] vy kdyz to svinstvo prodavate skolakum a ani to nedanite ja pak mam prazdnou hospodu protoze mlady radisi chodej kourit nez na pivo a ja musim pivo danit
[femyli] treba k tobe do hospody nechodej , protoze jsi debil
No hoši, dali ste mi brouka do hlavy,už přemejšlim do čeho to šoupnu.Jinak co dál...Nas..l jsem se a zpíchnul domácí cooltube - V makru jsem objevil mooc pěknou dózu na špagety,jednu flexi trubku a dvě motexky,byla na to jak dělaná.Vyvrtal jsem ještě jednu díru na přítah ke cooltube a problémy jsou jakštakš vyřešený. No než to trochu povyroste.