Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
objednal som si 6 druhov a z toho mi dosli iba 5, co by bolo v pohode ale tie semena su v rovnakych sakoch, a tak neviem ktora je ktora odroda .. k tomu vyzeraju rovnako ... shit
fakt si dajte pozor, ja som sa uz popalil.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
boli to vsetko modeli od Nirvany. odbjednava som cez tuto anglicku spolocnost ako som napisal link, hore.
cista parodia
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
no tak to je shit i způsob balení je hroznej dík že si to jsem dal alespon se jiní vyvarují této bance jinak pochybuji že slečna bude vědět co je co jen podle sačku a semen
napisal som im mail, so staznostou a popisom co mi zaslali, ale neodpovedaju, teda cista ryza.
ale skusim to poslat aj s fotom este raz a potom este raz a ......
hmm....vypadá to že to vážně zapoměli popsat...lol...ale určitě v tom není žádný ůmysl,prostě ten kdo to balil na to nenapsal co je co...je pravda že tohle se stát nesmí ale myslim že se s nima nějak rozumně dohodneš...ale je to nemilé překvapení
... na moju reklamaciu (nie jednu) stale neodpovedaju.
ok ja se snazil dat to svetlo jinak ale moc to nejde a je to jeste k tomu halogen 150W tagze se bojim ze to spalim a skusim to vymakat ..... a nevite nekdo o 70W sodiku ?