Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je dokazane ze zvierata a rastliny primaju a vysielaju urcite vlny a zle na rastliny a zvierata vplyvaju napr hadky a bitky... (surodenci) a tymto sa ich rast (kiti) zpomaluje a vitalita zvierat a rastlin sa znizuje... a este otazka: je pravda ze ked rastlinam date hudbu(pohodovku) tak budu rychlejsie rast? robili to MYTHBUSTERS na discovery (TV) ale prave tu cast som nevidel
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
no jako ja si s nima povídam ale spiš pro to abych zvýšil vlastní vitalitu než tu jejich (ale je dobře vědět že nejsem zas takovej sobec) jinak si s nima povídam hlavně nalitej...
co se týče hudby tak to fakt netucham, snad jen to že kdybych jim spíval JÁ tak jistě chcípnu já, kytky a sousedi taky.....
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
na šalvějku občas dýchnu, a když jsem si z ní dal práska z kýbla tak sme si povídali navzájem, každý jinak ale přece a co mám doma kytišky ve skřini tak na ně taky mluvím a v pokoji mi bedny hrajou prakticky celé odpoledne takže i hudby mají kytí dost
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
btw2void... mno kočka ti tam stejně bydlí gdy může...
jináč sem taky dost nemluva, tagže piču šišky, vobčas na ně sice něco mektnu, ale žádný projevy to nejsou... ale hudby, tý si myslim užívaj ažaž... i kytky sousedů
Zpivam zpivam temer kazdy den nebo maji stesti, ze jsou v mistnosti s dobrymi akustickymi vlastnostmi, kde jsem zpivala i kdyz tam jeste nebyly jsem na 100% presvedcena, ze to vnimaji a odrazi se to na jejich rustu (ne jenom zpev, ale vubec jak jsme k nim empaticti..)
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Papaya: to je ruzne, vetsinou to co zrovna posloucham a co mi zni v usich coz muze byt temer vse krome dechovky vetsinou ale Bjork, lamb, Feist, Portishead, Eva Cassidy ted casto mno ale nejvic kyticky milujou arie hlavne Rusalku Mesicku na nebi hlubokem s klavirem bo z Mozartovy Figarovy svatby tu krasnou arii jak zpiva sluzka mno ted si nevzpomenu jak se jmenuje, ale je uzasna
Ja nevim jestli to funguje na tak metafyzicke urovni, jak to vnimate vy, ale cetl jsem, ze zvukove vibrace prokazatelne pomahaji rostlinam v rustu... Ted nevim, jestli je lepsi zpivat, nebo jim neco "vychovneho" poustet.. Zkusim Boba Marleyho, treba se mi zvysi vynosy.. Anebo Strawberry Fields a Lucy in the Sky, aby mi pak daly psychedelictejsi high
Já si s nima rád pokecám-mno, on je to vlastně spíš monolog I tu muziku bych jim kliďánko pustil, jenže páč pěstuju out, raději jim něco zazpívám, ale jen potichu, aby nás někdo nevyhmátnul
mluvím s nimi a taky jim spívám,říkám jim aby hezky rostli,zkuřovali...
rozumí mi a já rozumím jim
když mají žízeň občerstvím je ...
když sou hladové nasytím kristalonem star,plod a květ
nebo taky starým dobrým koňským lejnem je pohnojím
někdy taky slepičáky přihodím...