Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Niekedy sa zastavi nachvilu rast koli zlemu presadeniu alebo vyraznej zmene podmienok,kristalon start je dostacujuci,rovnake pomery ma aj jedno holandske kvalitne hnojivo...mas kipru zem?O Ph sa neboj ak nesadis v ihlicnatom lese...Ph sa hlavne meria pri indoore a hidrophonii...
Původní příspěvek od WEWALTER MNěl jsem hnojivo KRYSTALON NA trávníky KRYSTALON START KRYSTALON jahoda a všechny rostliny néjenom marihuana ale vše mi rostlo hodně hrubě ale pak jsem si zahulil kvíteček a chuť byla hafo chemická kup si raději organiku nežli chemku
nejlevnejsi varianta:
rust-Wuxal Super/Bauhaus 80,-/
kvet-OBM/tamtez za 100,-/
-nejvetsi chemickej humus cim to muzes pohnojit ,je kristalon .u tech ostatnich chemek to na kytce ani nepoznas.
Používám koňskej hnuj, je to nářez kytky rostou jak zběsilý. naložím to do sudu s vodou a po týdnu stím zalévám. Nebo to ke kytkám jen přihodím. Kytky mám tak metr osumdesát visoký a krásný zdraví listy.Kolem kytek dávám posekanou trávu kvuli slimákům. Slimáci se nažerou trávy a kytky nechaj na pokoji.
Já to hnojím roztokem z kopřiv to natrháš někde mraky kopřiv nalámeš je dáš do sudu necháš to tám nějakou dobu vykisat (smrdí to joko bolavá noha) A pak už jen zalíváš, zalívš a čumíš jak ti to roste.
Jo neexistuje tady přehnojení spíš že to utopíš.
Kamoš do toho dáva další rostli pro lepší chuť a tak.
Já se drží o svěčeného.
Jak hnojíte venek hnojivem B cuzz a jakou dováte koncentraci a množstvív vody. Je rozdíl jestli ke kytce najejete 1 hnijiva a 1 litr vody nebo 2 litry hnojiva. Snese to hnojivo v každé zalivce, myslím u vevkovních rostlin ??????????
Nechápu vaše antipatie ke kristalonu. Kytky mi po něm rostou krásně, používám dvojnásobek doporučenýho množství a je to paráda. V životě sem s nim nespálil ani kytičku a každoročně mám úrodu příjemné chuti a vůně. Samozřejmě přestávám hnojit tak 3 týdny před sklizní.
Kristalon je chemické hnojivo vyráběné v Nizozemí, které se rychle váže na vodu a tou se dostává do rostlin kde dokáže velmi rychle projít fotosyntézou.
Na indoor používejte Wuxal, Bio apod. ale na wen je Kristalon můj favorit!
Hoj fšichni,
já se připojuji ke všem těm co na kristalon s prominutím se*ou, jeden rok, byl tomůj první rok pěstění, jsem hnojil kristalonem, je pravda že když přestaneš hnojit tak 2-3 tejdny před sklizní chem. chuť není tak výrazná, ale.
např. s mňamkama od Plagronu se to srovnávat nedá to je jako když srovnáváš guláš ze sojovýho masa s gulášem z masa pěkně hovězího (omluva jestli jsem urazil nějakého vegetariána v našich řadách).
Prostě Plagron je můj favorit, dávam Alga Grow na růst a Alga Bloom na květ. A pánové co ho užívají také mi dají jistě za pravdu že to dělá s kytkama divy.´Čistě organické složení, bez chemie, výtažky z mořských řas které obsahují naprosto vyvážené množství dusíku a dalších látek pro naše miláčky tak potřebné.
Navíc v Growshopu na Čestmírovce (my faforite) jse se bavil s týpkem a říkal že mají nějakou novinku, kterou se hnojí v poslední fázy květu, tj. poslední 3 tejdny, obsahuje prý hodně sacharidu, odstraňuje chuť Alga Bloom, doplní objem který vytvoří Alga Bloom a hlavně dodá prý nezapomenutelnou chuť. Takže letos to určitě zkusím, potom hodím report, ale podle toho co říkal to musí bejt nádhera.
tak a abych to doplnil uplně, psalo se tady že je škoda takovejch hnojiv pro outdoor - keci ztrácí se hodně , možná jak kde, když se kouknete ke mě na moji zahrádku, je tam taková menší vychytávka která právě tento problém nádherně odstraní a je ozkoušená několika sezónama.
Je to jen můuj názor, ale přeci vás ten litr kterej dáte na hnojiva pro kytičky nezabije. Holky se vám odvděčí svým krásným růstem a potom na podzim i brutus sklizní.
P.S. neberte to osobně je to jen a jen můj názor
PEACE
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
no ja hnojim krystalonem uz asi 5 let,ale jenom na start,na kvet pouzivam( bio ) kurinec ala koninec to vsechno nalozit do kyblu zakryt igelitem a to je potom sracka,ale pozor na prehnojeni je to velmi silny drink (o)(o) AT TO ROSTE
Asi v polovině března sem připravil políčko,zryl sem ho na hrubo,trochu vyčistil od kořenů všelijakejch plevelů,a přiměřeně sem to pohodil cereritem.Je to myslim výborná věc,dlouhodobě to udržuje takovou kyprost,nebo řenu vzdušnost půdy,upravý to ph a srovná poměry potřebných živyn.Asi 14 dní před výsatbou sazenic jsem to ještě lehce poryl vidlema,a důkladně očistil od plevelovejch kořenů a plevelu vůbec.Po tejdnu když už bylo jasné že se všechny kytky parádně chytily jsem přihnojil Krystalonem start.sem osobně jeho zastáncem,ale nechce to přehánět,na moje políčko vyleju 10l konev s jednou odměrkou krystalonuKytky se krásně větví,a jedou jako čert.Hnojení opakuju po 14 dnech.Jakmile se ukáže květ,krystalon okamžitě vysazuju,a na květ používam Alga-bloom.Letošní momentální výsledky mam v galerii,dnes je to už opět lepší díky super počasí.
pouzivam presne taky isty postup ako Pinky zatial to hnojime Krystalonom Start a v kvete od Plagronu Alga Bloom a asi 3 tyzdne pred koncom flushing (taky outdoorovsky )
ale s malym rozdielom ze krystalon davame 2x do tyzdna a nie raz za 2 tyzdne