Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mě napadlo, že by stálo za to, mít tady thread, kam by členové přispívali svými tipy o zajímavých aktuálních cenových akcích jakéhokoliv sortimentu využitelného pro pěstění. Doufám, že to bude přínosem, tak se nestyďte CG
Supr nápad, viď kapitáne.Mám tip ohledně 30cm otočného pokojového větráku se třemi stupni otáček.Maj ho v Hornbachu za 275Kč.A ten 15cm na klipsnu za 125Kč- v growshopech 500 a víc
Si mě předběh sem si ten za 125 koupil včera a doporučuju. Je dvourychlostní, snadno se ppřemísťuje a připíná a míchá mě m2 v poho. Jen akci maj napsanou do zítřka.
hehe taky sem po něm čuměl...ale nevím jak dlouho tam budou a pak btw.. doporucuju vetraky koupit tedka v letní sezoně v zime jsou bud drahé nebo nejsou....
dneska sem byl v hornbachu a maj tam jeste paletu a neco techle vetraku za 125 jinak pak maj vetsi na stojanu otocnej 4 polohovej za 400kč a pak taky mechanické hodiny za 99 a digitalni tuším za 229kč...
Původní příspěvek od plha Slusne ceny vybojek maji v Brne v prodejne KARS. Je to u Malinovskeho nam. smer Cejl(nebo taky smer Mazar). Jsou tam za velmi dobrou cenu vyprodeje Tesla SHC. Za 250W se do 200Kc vlezete.
Prodavaji wattaze 70-150-400W neco Osram a neco Philips
Misto znazorneno cervenym krizkem na mape.
Sakra, nejak nejde upload fotoz.
Jo, je to presne na rozmezi ulic Cejl(romale ghetto)-Ponavka(urazova nemocnice)-Koliste(strasne moc aut).
Jo je to to takhle Postávíte se na Maliňák a koukáte směr Cejl ( Mazar) nebo ROMŠPAR ( pro nekoho INTERSPAR)
Uvidíte rohovej barák oblpenej žlutejma upoutávkama... Je to tam jediná žlutá věc..
:
:
: Tak sem tam byl chvíli sem se tam díval. po 2 minutách ke mě přišla taková postarší paní a říká : Ty světla pro zahradníky máme tamhle
Pak šla za tím hl. kápem a říkámu že tam budou muset udělat něákou nápovědu
Koupil sem si tam tu sodíkovou TESLU 250W za 150,- Kč
Ale řekl bych ,že maj celkem drahý ty Tlumivky
V GME maj supr vychytávku.Stabilizovanej zdroj regulovatelnej po voltu od 5V/3,8A do 24V/2A.Na to co zvládá je malej a lehkej+jsou k němu cestovní redukce do USA,GB,+další dvě.Za 490Kč vážně stojí!!!
jj, na větrák jako dělaný.Můžeš ho regulovat po jednom voltu a tím docílíš optimálního výkonu v závislosti na hlučnosti(vlhkosti).A větráků zvládne i víc
dneska sem koupil docela fainovej vetrak na leto....
stal 335kc s dph
ma 12-ti palcovuu vrtulu(30cm),3 rychlosti ta treti uz je moc velkej vychr!
rozmery: ma 38.5x38.5 (ma ete nozicky a s tema je vyska 43.5)
tlustej je 11-12 blbe se to meri...
a ten kryt co je ve predu ma ty mrizky natoceny mirne dolu a otaci se(na manualni zapinani) tudiz to ofukuje docela velikej prostor ale da se to klidne vypnout v poloze vyhovujici...
pak uz je tam jen casovac na 120minut...
kdybyste to meli daleko do hornbachu,tak v tesku mivaji homefrenda dvourychlostniho za 199,-
a maji tam rohliky za 0.50,-.Za komancu jsem je bral v jednote za 0.40,- no nekupte to