Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Známej to dal natvrdo před panelák do těch malejch záhonků. Domovnice je taková stará rašpla a prej když se ho ptala, co je to zač, řekl, že je to dobrý do polívky
tak mu to teď vesele zalejvá
Ale pochybuju, že mu to tam vydrží. Sice sledoval pár hodin pře panelošem reakci lidí jestli si toho vůbec někdo všimne. Prej kupodivu moc lidí ne. nebo přesněji skoro nikdo. ...no jo, spěch se nevyplácí...
Kamos dal kvetinac s kytkou do nepouzivanyho kominu . Libovy misto ale ta kytka tam byla jak ve vytrine takze mu ji nekdo jeste koncem JARA ukrad . ale jinak tam mela podminky vyborny !
Vedle trafiky, kde prodaj fakt hodně dlouhejch papírků,sem dal semínka techniky a vyrostla jedna krásná holka, no a když měla tak metr tak ji někdo vykopal, taxi to určitě pak strašně užil :-)) ....
Asi to sem moc nezapadá,ale minulej rok mě strašně dostalo, jak kámošová babička seděla na zahradě na lavičce a za ní fakt vobrovský pole, a baba eště držela nacpanou šlukovku,a řiká:Koukej co mi Míra dal,prej abych se tu tak nenudila,fakt veselý....
jo lidi tak muj kamos ten to rozhazoval v zahradkarsky kolinii do kazd zahradky a skelniku apak ji m rikal je taky va vyrostli to koreni to je prej az z ameriky je to neco jak kopriva ale je to koreni a prej to roste strasne rychle nechali si to skoro kazdej starej a on jim to pak obral paldy a lidi to prej pak susheny davaly do polivek a tak ale newym co je na tom prawdy ja sem jen videl jak to kazdsymu tam rostlo a nechavli si to tak newy no
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
2hollister:ale vem si že tý kytí pomoh...Vyrůstala ve špatnejch podmínkách u hospy...A dopěstil jí, tak splnila svý poslání, ne?Pochopila.li jsem dobře to, že bys seřval i svou mother...Ale máš recht, je to humus, snad to neberou invalidové,že by si nemohli pěstit aspoň doma...Mno nieč....Je to passé to tu řešit, protože bych řekla že čórky to nezajímá co se tu píše, hlavně že nám to roste...Je to smutný,doufám že se mi letos vyhnou,nebo skočim do řeky už asi...ZMRDI..VOŠKLIVÝ...RAUS
U nás kazdoročně v hospě na zahrádce pod stolem a pod lavičkama rostou kytky... to když se balí špek a najde se nějaký to semínko, tak kam s ním asi ? No na zem
ja som nasiel plny park rastliniek priamo v Budapesti ked som tam bol minule leto len tak tam nahodne rastli bolo ich tam okolo 50-100, ale boli male zakrpatene a slabe lebo nemali slnko, ale riadne ma to potesilo skoro vsetko som vyzbieral!!!
Minulej rok na podzim. Jel jsem z Brna do Prahy se Student Agency a sel jsem se na autobusaku vymocit, hned vedle taxiku, co tam stojej. Jestli to nekdo neznate, je to miso, kudy denne projde tak aspon tisic lidi. No a byla tam krasna kytka, videl jsem ji tam jeste parkrat a pak jsem na ni zapomnel.
Kamoš si zasadil kytku přímo ve třídě na zakladce měl ji za oknem a když mu vyrostla do cca 20 cm tak ji zasadil ven!!!Jinak ja jsem našel kytku zasazenou na hřbitově!!!A to mame celkem dost velkej a naštěvovanej hřbitov žadna vesnička!!!
U nás to taky zasadili do květináče ve škole. A jelikož sou tam samý moudřejší, furt na to čuměli a chtěli to čorknout. pak když to bylo asi 8 cm vysoký si toho všimla v hodině učitelka a se slovy: co je to tady za plevel to vytrhala...čorkaři a pěstitel měli po ptákách...ale byla prdel...