Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mně, jestli používáte (ti z vás, kteří chodí do školy) hulení jako prostředek k biflování. Já osobně si to nemůžu vynachválit např. u matematiky, kdy po zahulení dokážu dokonale pochopit co se po mně chce a jsem schopen každý vzoreček rozebrat až k základům a tak jej pochopit. Taky ve spojení s angličtinou mi to celkem funguje. Co vy na to?
Ja kdyz se vypalim, tak mam hlavne hlad a pak se me chce spat -> Uceni jde automaticky stranou. Teda pokud nejsem v naky spolecnosti, tam jde zase spanek stranou . Jinak se priklanim k tomu co rikal "High Flyer", ze je nejlepsi zhulenej se venovat umeni. To muzu sam potvrdit.
Já když se vykouřim,tak mi asi den nejde matika,na kterou jsem vcelku dobrej.
Dále se třeba něco naučim a pak se skouřim a musim se učit znova
Ale na gráfa je to úlet
Tak zdar
Poznaá ludí čo si zahúlia a učia sa uplne v pohode.Ale u mna to nieje možne.ja ked si zahúlim tak sa sústredím na všetko možné len nie na učenie.Proste sa nedikážem učiť.
Já jsem se třeba zkouřenej učil na zkoužku z ekologie, zoologie a informatiky. A nemohl jsem si to vynachválit. Nejtěžší je dokopat se k tomu a pokud to je předmět kteje se nemusí chápat ale jen umět tak já osobně nic neřeším. Ale zkouřenej bych se asi nemohl učit třeba matiku
Já jsem totiž zjistil, že když zahulím, tak jdou stranou všechny předsudky, takže jestliže mě k smrti nebaví právo a já se před učením práva vyhulím, tak jakoby tu nechuť vystřídala jakási zvědavost a touha tomu konečně přijít na kloub a navíc mě to začne i bavit. Obrovský problém ale je, že když zahulím, tak se mi chce nejvíc hrát na kytaru, takže ta nakonec dostane přednost
Scorchi, to ti sice verim, ale to by tady nekdo (ja) pri hodine musel poslouchat. Ja toto jeste nezkousel, ale hrozne by me to zajimalo, jak by mi to slo...Jednou to ale zkusim, treba za 3 mesice pred maturitou))FUJ!
záleží na modelu, ale většinou o hulení nemůže bejt ani řeč...dělám vejšku a že bych zhulenej pochopil ty zkurwený integrály atd.. to se zrowna říct nedá a s programováním to je zrovna tak...musím mít čistou hlavu....
Tak ty integraly, ty bych jeste dal-dokazu spis do neceho zabrednout a prijt tomu na kloub nez se ucit neco, co si musim pamatovat-tam jsem v ... Prectu jednu vetu a u konce nevim jak zacinala. Skourenej nemuzu cist ani knizku casak nic-okamzite zapominam co jsem precet, takze text je pro me vetsinou sbirka nijak nesouvisejicich hlodu.
Naprosto souhlasim, taky nejsem schopnej cist. Nekdy ani mluvit. Jsem na to hrozne citlivej, kdyz zahulim, tak to kolikrat cejtim i den potom. Nejhorsi na tom je, ze si po huleni uvedomuju, jak je to uceni vlastne nicotny a zbytecny v porovnani s vesmirem, energii, prirodou, sexem...