Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja bych sel do rock budu ale w pripade nouze se i podridim wostatnim
dyztak nahod naky info jako kolik many by to stalo etc bohuzel u me to muze ztroskotat na prachach
při počtu 10 lidí by to bylo cca250kč to není zase moc jinak obějednávku uděla donnyfinál už jednou to dělal a matky si asi vezmu na starost já a seznam lidí děláMORISS
chtěl jsem jen podotknout a jste si všichni tím ROCK BUD jistí já bych byl nerad aby jsme potom byly sklamaný chtěl bych znát názor nějakého odborníka a taky někoho kdo by to uměl přeložit co oněm píšou něco jsem přelouskal sám ale je to jak reklama na PERSIL samá chvála vím že je vzhled takovej exotickej a červená listy jsou zajímavé kor když se mi to do posavat jene všechno zelenalo:-)) ale bude ta kytka opravdu červená????? jo a taky do konce týdne bych to uzavřel a začal bych posílat prachy donnymu
Kdybychom hlasovali, tak já jsem pro ten Rock Bud, nebo popřípadně jak už tady psal Hary, tak pro tu Matanuska Tundra. Mně se ten Rock Bud líbí, proč nezkusit něco nového, jinčího? :-)
Nevím jak vy, ale já totiž nehledám nic takového jako je Blockhead, já nemusím být po hulení úplně vymaštěný a mít nějaké psycha!
Tak tady napište kolik se má posílat donnymu penízků a ať nám do PM pošle adresu, na kterou je pošlem!! Protože bych to chtěl stihnout zasadit ven ještě letos, jelikož to má kvetenství jen 50dnů, tak se to dá stihnout, ale musí se máknout!
Tak nejprve bych chtěl poděkovat pánům odborníkům-Maharsimu a Murpymu za jejich postřehy a rady a pak bych to už uzavřel a začal posílat donnymu peníze at už to jede
Tak jedna změna objědnávku udělá mury je to typ co dělal objědnávku na g13 party UDL a spol vybral jsem ho já kvůli jednomu opatření takže peníze pošlete jemu on snámi do toho nepůjde ale já mu za jeho pomoc pošlu řezy objědnaních modelů takže já vám všem pošlu přez pm jeho adresu jestli má někdo připomínky tak PM mně tak zdar a at už je máme
hubajse znám a nejspíš nekecá:-))) ale rád si poslechnu kde kněmu přišel jestli je to vůbec ORIG a jestli jo tak je zbytek ho objědnávat to doufám souhlasíte jo mury se ještě neozval ale doufám že to bude co nejdříve