Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdrawicko groweri
mate nekdo zkusenosti s modelem Nirvana special od nirvany?
podle popisku je to bomba model jak na out tak indoor co myslite?
na seeds direct ho ma nirvana za 12 eur coz je kruta nabidka takze bych ji bral chtel bych ho zkusit ale na groweru sem o nem nic nenasel diky za odpovedi
od nirvány bych nic nekupoval jsou to šmejdy kdyby tady byly staří grouweři tak by ti napsaly to samé už ta cena přeci lecos prozradí já měl od nirvány 10modelů utratil jsem 150doláču a jen jedn byl docela dobrej palice to byly náramné ale musel bych toho zhulit tak 50g aby mi to něco dalo takže nirvanu N0!!!!!!!
hary - je pravda ze gypsy nema tak ustaleny geny a vyskytujou se treba ruzny phenotypy - ale tvrdit ze to nedava bych si netrofl ani nahodou...
co si od nej mel?
To N3oM: Myslim, ze je to v poho model,ale nejsem si jistej zda ti v CR dozraje ..doba kvetu je 60 - 65 dni...je to hybrid F1 Jock Horror x Mexico...z vetsi casti sativa
-rostliny jsou vysoke a hubene s velkym mnozstvim palicek
2hary: podle me to rozhodne vyhozene penize nejsou...ceny nirvany jsou takove kvuli rozdilne cenove politice...je to jako u nas s pumpama na beňo....jedna ma nizsi ceny a vetsi odber....druha je drazsi,ale ma odber mensi...ve finale maji ale obe stejnej zisk...neodsuzoval bych proto seeds od nirvany jen proto,ze jsou levne...a pokud mas spatnou zkusenost,nemusi to byt nutne spatnou genetikou...
Na groweru je hafec lidi co jsou s Nirvanou spokojeni...
no ja sem rozhodnutej objednat od nirvany ale prave nevim jakej model... maj vsechno za 12 eur u seedsdirectu, nekde sem tu cetl ze maj takove ceny protoze je to velka spolecnost.. no ten nirvana special se mi libi temi proporcemi pestovatelny in i outdoor, podle nich skvela chut.. co byset mi z jejich nabidky poradily? https://www.seedsdirect.to/?page=sh...0a3f9adfc96112& fakt se nemuzu rozhodnout mel by to byt outdoor s moznosti ze 1 nebo 2 kytky zkusim indooru, nemela by to bejt moc velka umrtvovacka ale spis do pohody... a melo by to byt spise kerikovite ne 2m kytka premyslel sem jeste nad bubblucius ale ten asi u nas nedozraje co? jinak jaka je chut u durban poison ci afghan? nad temi sem taky premyslel
2 dude: papaya je indoor!!!
info z nirvany:
Papaya
Papaya je rychle rostouci, nemocem odolna a obycejne brzy dozravajici odruda. Je to silna, lepkava indika, ktera roste nizka a husta, proto je velice vhodna pro ´sea of green´. Papaya ma exoticke, tropicke aroma se stopou dymkoveho tabaku. Zkoureni je letargicke az narkoticke.
Plant type: Best suitable for indoor growing.
Plant height: Short- Mostly Indica
Stoned or high?: Stoned- Indica Body Buzz
THC level: Strong 15-20%
Flowering Weeks: 8
Yield (Sea of Green on one m2) : 500
Harvest Month: 8/9
Grow difficulty: Moderate
Já jsem jeden z těch spokojených zákazníků společnosti Nirvana. Jejich ceny, jak by řekl spisovatel Karel Poláček, jsou kulantní oproti jiným prodejcům, kteří za stejný model požadují dvakrát až třikrát tolik. Z těch několika objednávek, které jsem v minulosti udělal, jsem doposud nebyl zklamán. Klíčivost většinou kolem 80%( pokud jde o poměr samců a samiček, to je prostě skoro vždycky jako loterie), způsob zasílání a placení opět velmi dobře organizovaný, navíc slevy pro opakované nákupy. Na základě zkušeností z minulosti si dnes dávám větší pozor při vybírání modelu a snažím se dostat co nejvíce informací z těch nejrůznějších zdrojů (a že jich je Netu hafo), aby ta odrůda vyhovovala zdejšímu klima.
řekl jsem svůj názor a i kdyby 1000grouweru napsalo že nirvána je dobrá tak já už bych nekoupil ani jeden modal měl jsem od nich bubblicius nebo jak se to píše to byl mega shit to ani nemělo pryskyřici přišlo mi to jako kdyby to bylo plané pak K2 to ušlo a pak chronic,bluberry,S1,blue mystic, orange bud chrystal,top44a tyhle byly nic moc mám ted orange bud od kozzyho ten ho má od Dutch passion tuším a ten rozdíl je obrovský tak ty keci že nirvána je levná proto že má svojí polityku bych moc nepapal a ten model co mně naprosto dostal byl big bud půl metrové palice plné pryskyříce prostě nádhera ale když jsem ubalil a zapálil tak jsem se málem rozbrečel nedávalo to byla to snad technika nebo co a znám více grouewru co mají stejné zkušenosti s nirvánou no ale každého věc někomu prostě slabej průměr stačí a někdo nemá zase víc peněz
Objednavejte si od www.seedsdirect.nl tam maji dobre seminka napr od Dutch Passion maji slevy, ale minulej rok sem si objednaval od Nirvany Durban Poison, a bylo to notmalni, z 10 seminek vyklicili 8. Sice koncova kvalita nic moc, ale myslim ze sou v poho, letos du ale na seeds direct, obsac davaji bonusova seminka.....