Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- svetlo držím v zdialenosti 30cm - no teplotam je aj tak...35-37°,
bola nižšia však pribudla UW trubica, tak sa teda oteplilo...a stím UW...
no, moja predstava je taka, že UW by malo obohaťovať o spektrúm iného
žiarenia, ktoré je vhod, whodné, no nemám to aš tak vychitané
- a zas zvíšim aj plochu dopadania slenečných paprskov ....
- za mlady som ich trhal častejšie, a neskor som ich optrhaval aby som
zvýšil presvietenie, bo už keď som nahodil pletivko tak som ich už
nemohol ani otačať, ale áno spodných listov som mohol nechať aj viacej,
láska je umenie milovať.. láska je hora, ktorú malo kto zdolá...
nevsiml sem si skla pod lampou zkus ho tam hodit stoji to pár korun a je to k nezaplaceni.. jinak 4mm tluste a k lampe to pridelas lehce ohnutyma elkama a pak do stinitka jakoby zasunes. Jo a odtah od lampy mas? kup si alu rouru dej ji na ten 12V vetrak ale udelej tam nejak diru nahore nebo z boku to tahej neco jako falesny cooltube..
vetranie...tak odťah zabezpečuje vetrák s odťahom cca 160m3/h
a prísum zasa 12vPc vetrák - nonstop . . . viď foto v prispevku č. 1
- na kitki ma zatial nefúka ( oplati sa investovať ?)
s tým sklom som už premíšlal, ale vraj na 150w sa moc nepoužíva,
skôr zabezpečím odťah priamo od svietidla onou aluRurou, viužíva saj
na kondenzátor...na lampu mi iba fúka
kdyžtak pak zkus ty fotky udělat na přirozenym světle nebo zvol na foťáku nějakej jinej program, ať je vidět, jak vypadaj "doopravdy"...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Cas bezi....Satori kwitne
rastlinky su v 42. dni kveti (priblizne) a zacina sa posledna faza kvitnutia....
Listky zacali zltnut tak som nasadil drsnejsiu manikuru a zalievka len vapenec na vyrovnanie PH....
Koncom este zalejeme BN P-K 13+14 a uvidime...
dalsie fotky pribudnu ked sa mi umudry PC
taxe pridavam par fotiek navyse....Satori je uu pekne zakvitnuty....krystalicke sisky, krasna exoticka vona...plne masite vrcholce....ta vynosnost nebdue na 1x vyhra ale je to hlavne o skusenostiach
V popredi vidno v malom kvetinaci Noname Plant, rastla pomaly, uz uz vyzerala ze pojde pod noz, ale nakoniec sa vzchopila a vyzera slusne....
Teraz hnojim len P-K 13+14 nakolko zacali schnut listky, zrejme z prehnojenia, musel som znizit hnojenie....do dozretia ostavaju cca 2-3 tyzdne, taxe pomaly prejdem na flushing....naordinujeme "Final Solution" a uvidime...