Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hledal jsem,ale nikde jsem to tady nenasel.Zajimalo by mne jake mate zkusenosti s Pure power plant od nirvany jety outdoor.Na co si dat pozor a tak.Jak se to vetvi a tak podobne.Jestli uz to tu je tak se nezlobte.Predem diky
to basssman: letos jsem ho jel a je v poho,kytky jsou velmi pěkné ale dávej si bacha na plísně, u všech kytek mi začala asi v polovině září chytat a nebylo to příjemné, ty kytky co jsem zastřihával, tak měli překvapivě nižší výnosy, než ty nezastříhané, musíš vyzkoušet.
enzo:Nie z jedneho mestečka pri Blave.Ty si z Ke? Možme potom porovnať vysledok čo urobili rôzne klimaticke odmienky na západe a na východe Slovenska na tú istú odrodu
tenhle rok ho pojedu taky za tu cenu
to: Dudušek nemáš vychytaný něco proti těm plísnim já že bych si koupil preventivně nějakej postřik,a kolik si měl výnos?
Na vznik plísně je potřeba vlhkosť tagže esi se ti podaří kytky (palice) udržet v suchu, taxeš v suchu - kup si Huggies nebo Pampers - ty sou wozkoušený
Prostě gdyž ti tejden před sklizní prší tak to nevěstí nic dobrýho...
Také jsem získal PPP,letos ho zkusím venku.
Moc cenných informací jsem se zde nedozvěděl.
Co se týče těch plísní,závisí to na vzdušné vlhkosti a na době sklizně,pozdě na podzim už se plísním asi neubráníte ničím.
Každopádně bych se přimlouval za vyloučení brutálních chemek,přece jenom je to OUT pěstění,takže by to mělo být co nejvíc bio.
Nevím přesně jakou má dobu qětu,ale myslím že když se umístí na slunné místo s nižší vlhkostí,neměl by bejt problém.
Získané zkušenosti předám sem,ale asi až na podzim
ja jedu letos 12x PPP ze semen a este si sthiuhnu udelat rezy ktere soupnu tky pod slunko...a nejakych 5-6kytek si necham ve skrini s 250w...ae co sem videl tak kamos ho mel minuly rok venku a sou to fakt monstrozni kytky a klavita se nezapre..njn PPP