Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak uz se psalo ve foru o Sensi seeds, tahle firma je dost dobra.
Je vlastne zprostredkovatelem prodeje seminek Dutch passion, Sensi seeds, Paradise seeds atd..
Ceny jsou vyborne a podle zkusenosti chodi objednane seminka do 10 dnu a jsou hezky zabalene v CD.
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
podle me neni zprostredkovatelem, ale spis si ty semena ta firma sehnala a dale je mnozi a pak prodaval, protoze jako zprostredkovatel neni mozny aby mel ceny tak 5x mensi
Objednal jsem si u týhle firmy semínka. A dost by mě zajímalo za jak dlouho chodí objednávka.Četl jsem už že do deseti dnů, ale rád bych to věděl od někoho komu to tak už opravdu přišlo a ne že někdo něco někde slyšel.
Taky by mě zajímalo jestli nebudou problémy na hranicích.A problém s placením poslal jsem totiž devizovej šek.
Ted se bojim aby me nezavreli
nemam zkusenosti s gypsy nirvana, ale v drtive vetsine pripadu shopy posilaji seminka v "secure envelope" tedy nijak nenadepsane obalce (resp. nadepsane na nekoho uplne jineho). Pres ceskou celnici mi v minulosti prosly takove veci, ze jsem se az divil, takze v tohle pripade bud celkem klidne
Bat se nejni ceho, seminka nejsou zadna ilegalni substance. Gypsy Nirvana posila v CDcku, takze nikoho ani nenapadne to zkoumat, na coz maj teda celnici pravo (peut etre ouvert d'office). Nechtel bych to zakriknout, ale myslim ze oproti tomu, co ukazujou na n@ve, celnici, teda ty "postovni" jsou hodni, resp. na to serou (dneska mi prisla zasilka od Amazing Nature ). Mne to od Gypsy Nirvana prislo za 8 dni, coz se mi moooc libilo a zase tam nekdy objednam.
"Le haschisch sera, pour les impressions et les pensée familieres de l'homme, un miroir grossissant, mais un pur miroir." - Ch. Baudelaire, Le Poeme du Haschisch, 1858
Cokoliv, co je pod 30USD, resp. u nas deklarovano pod 1.500 Kc, tak na celnici vubec nejde, mam s tim docela bohate zkusenosti At uz je to v CDcku nebo v obalce, nemelo by to vubec celnici prochazet (jen celni postou v Praze, kde to dostane razitko BEZ CLA anebo na to rovnou serou). Musim potvrdit postreh, ze postovni celnici jsou v pohode, na rozdil od primych deklarantu, kteri jsou naprosti debilove a velice radi si s lidma pohravaji - jen proto, ze muzou ;(
Má zde někdo přímou zkušenost s objednávkou u Gypsy?
Tj.v obálce zaslaná cash a zpět semínka v CD.Opravdu to trvá jen
10 dní a nejsou to vyhozené peníze?