Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rok se s rokem sešel a já jsem opět rozjel můj out. Letos bude sice skromnej - budu pěstit jen dvě kytky (na víc nemám místo), ale zato má naději na úspěšný sklizení, což by se mně povedlo snad poprvé v životě. Pokud budou sousedi hodní a tolerantní, tak jsou k tomu opravdu nejlepší předpoklady.
Co se týče kytek, tak mám zatím jenom jednu, která navíc dorazila dnes, takže úspěšný uchycení řízku není až tak jistý, ale věřím v to. Jedná se o Apollo11xMTF od haryho.
Dneska přibyl druhej řízek - Passion#1 od kozzyho, nicméně zatím vypadá hůř, než A11 první den. Inu, snad se chytne.
Co se týče půdy, tak její složení je následující:
Půda pro palmy a zelené rostliny (ph v rozmezí 5,0 - 6,5)
Perlit (+keramzit na spodu)
Kostní moučka
Nesehnal jsem vermikompost, za což si sypu popel na hlavu
Co se týče hnojiv a jiných podpůrných prostředků... Hodlám použít, nebo již používám, následující:
Phytamin
Bi-algen
Alga-Growth
Alga-Bloom
Místo kde pěstím - balkón - orientován na jih, takže na něj svítí slunko zhruba +-9 hodin, což by mohlo zaručit celkem solidní pěstební výsledky.
Díky za rady pánové Nebojte, nepřelívám to, nepřehnojuju to, plíseň to nemá a stříhat teď listy rozhodně nehodlám - kytka je v této těžké fázi docela potřebuje Jednoduše je to čerstvě zasazenej řízek do země kterej strávil 48hodin v docela nepříznivým prostředí krabice od české pošty. ToŤ vše. Jak dopadl dám vědět určitě
Servus
urcite bych ji nedaval na prime slunicko dokud se neprobere(nenarovna se),ale to ty jiste vis taky.Docela by me zajimalo o jaky kultivar jde,se trosku rozepis at se neco dozvime .
to messiah atd:
boha to jsou rady,jeste ze te mame chlape
Mr.Shiva: Stimulaxem jsem řízek lehce ošetřil těsně před tím, než jsem ho dal do hlíny. Myslím, že víc už to není potřeba hrotit. Kořeny měl řezanec vyvinutý docela dobře, takže by to měl zvládnout bez problémů.
Morgan: No, abych se přiznal, tak jsem nad tím, jestli ho dát, nebo nedát na slunko nepřemýšleš - spíš bych se klonil k tomu dát ho tam. Ale řekl bych, že budeš mít nejspíš pravdu - schovám ho ještě trošku hlouběji pod střechu Co se týče samotnýho Apolla11xMTF, tak o něm zase tolik infa nemám. Nadchnul mně ale duduškův thread (http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=9), kde si A11hodně vychvaluje, a když jsem viděl, že hary A11 nabízí, řekl jsem si, proč to nezkusit
Díky že jste napsali kluci, začínal jsem pomalu litovat, že jsem sem v návalu radosti toho mýho mrzáčka postl.
Ale hned prvni veta byla :"MUJ DALSI OUT" takze jsem myslel ze uz jedes po nekolikate,proto se divim ze ti to tak vypada...btw s tema koprivama si delas prdel?!?Kdyz jsem poprve ucitil travu(muj tata hulil ve vane) tak jsem hned vedel co je to za smrad.A to jsem to nikdy predtim necitil.Nevim cim to je ale asi to maj lidi v genech.Stalo se vam to taky ne?!?No kdyz jsem prvne pestoval tak jsem nevedel je-li to co roste plevel nebo gandža ale to merilo centak jakmile to bylo vetsi uz jsem vedel co je co a klidne jsem plevel vyskubal,kytky vylezly az pozdeji(parchant plevel roste rychlejc)...asi po letosnim outu kdyz se povede udelam report celeho meho dosavadniho snazeni(prvni out,hledani informaci,specialni mistecka kde pestim-to se poserete kde to vsude mam,fotky:-))
Myslim,že ty řízky se uchytí,jestli sou jenom pomačkaný.Takhle venku vypadaj všechny řízky,který byly v nějakejch blbejch podmínkách(což česká pošta rozhodně je).Navíc se do nich opírá docela silnej vítr(nebo je máš schovaný?),takže bych to neřešil a happy grow.
Tak. Posílám pár fotek. Na těch prvních dvou je A11, který se vzpamatovalo z toho neutěšenýho stavu, ve kterým se nacházelo.
Na těch zbylých je Passion#1, která mně dělá docela starosti. Kroutí se jí lístky a na konci tak trochu hnědnou a zasychají. Proto bych se rád zeptal, jestli náhodou nevíte, čím by to mohlo být. Osobně se teda kloním k variantě, že to je reakce na docela zásadní změnu prostředí a že se to časem zlepší. Nicméně jeden nikdy neví.
Kytky stříkám phytaminem a bi-algenem a přihnojuju Alga-grow.
Trochu informací o Apollu11xMTF
Jenom abych doplnil nějaký info o A11xMTF. Dle threadu od DDTho http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=15702 je A11 odrůda, která by v našich podmínkách měla bez problémů dozrát + to zkřížení s Matanuskou Thuderfuck by mělo ještě zkrátit její květovou fázi. Co se týče poměru sativa/indica, tak by měla dominovat sativa. Doba kvetení zhruba 7týdnů. Dle názoru některých uživatelů, jejichž komentáře jsem četl, by to měla odrůda s veselým a kreativním high - což by mně víc jak vyhovovalo