Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau.potrebuju poradit.mam skrin ve sklepe,kde teplota neklesa pod devet stupnu celsia.ted vsak nastavaji krute mrazy a tak mam strach at mi rostlinky nezmrznou.mam 250w sodik a kdyz svitim cely den tak ve skrini je porad sestnact stupnu.mam tam dva vetraky.jeden na odtah tepla od lampy a druhy na vhaneni vzduchu.ted jsem ten odtahovy vypl.tak snad se teplota zvedne.a ted ta otazka: porostou mi kytky v teplote tak 20 stupnu??? dik
Naposledy upravil lazaruslong 07-02-2005 v 17:41 PM
nez to nekdo smaze,tak chci jen dodat,ze jsem obratil tah vetraku ktery odsaval teplo z lampy.ted vhani studeny vzduch so skrine kolem sodiku,tak se ten vzduch ohriva a vypada to,ze funguje v pohode.
Při teplotě 20 stupňů ti to poroste,každopádně s tim vetrákem to nebyl špatnej nápad,ale kytky maji rádi čerstvej vzduch,tak bacha ať je neudusíš,pěstu zdar
hm sam pestuju v nevytapeny mistnosti , v noci kdyz svitim je tam 18-30 C ve dne minimalne 16 a kytky rostou a zrajou
sem zvedavej na leto, to uz ten problem s vysokou teplotou budu resit nejspis taky