Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
http://grower.cz/forum/images/Moja.jpg
Nazdar. Konečne som začal pestovať aj aj. Mám ju položenú na okne lebo vonku sa oňu obávam. Mám ju už 2 mesiace a zdá sa my neaká chudobná. Už som ju aj hnojil a nič. Je to normálne?
neni to normalne, protože to mas este dobry na to ze to je za oknem a ze se ti opaluje jenom pět hodin deně. ja sem mel jestě
do minulího tejdnu taky za oknem a vypadala hůř
od fůterka je fenku a vypadá fajn.
TO je fakt malo svetla. proc ji nedas ven. lepsi je se o ni obavat venku nez kdyz zloutne za oknem ne.
ale zase na ni nemuzes koukat celej den jak roste povidat si sni pouštět ji wolkmena a furt musis koukat jestly nekdo nejde prostě jenom zalejt vyfotit a utyct pryc aby tě někdo neviděl taky to znam.
tak preju hodně slunka jenom do tvojeho okna specialně pro tvoji kytku, cus.
Preslo niekoľko dní a kvietky mám už rastú. Dobre že som ich nechal doma lebo poslednú dobu veľa pršalo. Hľadal som na FAQ ako sa dá rozoznať ona od neho, ale nenašiel som ho. Nehodil by niekto neaké foto aby som vedel načom som. Diki moc
Nemáám v pláne ich dávať von lebo už ich je vonku priveľa(cca.110). Chcem si ju nechať doma. Je pravda že pri kosení ju mám strihnúť pri zemy a potom z toho bude isť zase ďalší kvet bez toho aby som tam niečo sadil?