Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweri, tak opět další rok a novej pěst.
Z loňského kola co se mi tam kytky málem nevešly, jsem si vzal rady k srdci a vysadil později.
Osazení: 9x Afghan Auto (semena) a 2x Blueberry x Critical Mass (rezy)
Semena jsou od natural seeds co jsem mel ještě zbytek doma a řezy od člena groweru.
Zkusil jsem pod lampou ze srandy jednoho afghana tak hodim foto palicek, tak doufám že to bude podobné i ve skleníku 😂
Fotky nejsou úplně od začátku a afghan už kvete ale hlavně se tu jedná o BBxCM
1.foto 9x Afghan a foceno 24.5.2019
2.foto 9x Afghan a foceno 5.6.2019
3.a 4.foto 2x BBxCM
teeda , cumim jak ty afghany za tri tydny vyjely...je sice videt, ze si vzajemne dost stini - tech 9 kytek si tam nazduchal s velkym optimismem, ale jinak muzes byt si ymslim spokojeny....jen si dej pozor na plisne - prachova uz radi ted, botritis jeste prijde...ale ten shluk zelene co tam mas si o to vylozene rika, mas tam preci jen dost omezene proudeni vzduchu a vyssi vlhkost
Jn není místo😂 a nepočítal jsem stim ze ty automaty tak vyjedou... 😂 Minule kolo jsem tam mel to stejné okurky, rajčata a papriky. A dvě kytky early skunku přes půlku skleníku, ohýbal jsem protože tři metry výška skleníku nestačila 😂. jelo to do půlky října a bez plísně. Zálivku dávám pouze ráno a to jednou za dva dny. Tak doufám ze letošek bude taky ok.... No kdyztak začnu používat zas polyversum. Mam dvě okna naproti sobě plus střešní a kdyztak tam zapojim ventilátor. A jsem rad ze se líbí. Snad to dojede dobře a tady noční fotecka Afghanu 😊
A tady fotky afghanu.
A mám na vás dotaz ohledně sklizně těch automatů. Banka uvádí 64-72. No a počítá se to od doby květu jako u fotoperiodickych rostlin a nebo od tvz. vykliceni semínka?? Jasně že lupu mam a hlídám si to podle zbarvení ale abych věděl cca podle ceho se mam držet.
Do konce by nejspíš mělo bejt cca 14 dni ale podle lupy je to téměř všechno mléčné takže uvidím.... No a tvrdé jak co.... Něco je tak akorát viz druhé foto u fotek jak jich je pět a neco řídké viz poslední příspěvek první foto... Ale dejme tomu půlka je ok a ta druhá půlka je řídsi