Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravym vás tak ako minulý rok tak aj tento rok si nemôžem dovoliť prísť o outdoor sezonu tak tak sa chcem svami podeliť o tohto rocne dievčatá ktoré sú už 4 týždeň vonku prekonali búrky chladné počasie a veľa uprsanych dní tak preto sú menšie ako som čakal ale nevadí.. Počasie im dalo zabrať ale prežili a niektoré zažili aj menší útok môjho psa ale pozbierali sa a už pekne nane svieti slniečko tak uvydíme ako sa predvedú vo finálnom výsledku
FAST BUDS - Crystal Meth, Rhino Ryder,Mexican Airlines, Pineapple Expres
Bonus seeds - Kannabia - 2x Ginger Punch, 2x Kritic
A zajtra by mal byť už aj auto Mazar vonku
Zdravym tak mame tu 32 den, najmenšia Crystal Meth ma iba 33cm od začiatku bola nejaká menšia a ešte aj útok psa nejako rozbehala 😉 ostatné majú tak od 40 do 48cm škoda toho počasia ktoré zažívali prvé 3 týždne svojho života už asi moc nepovyrastu ale tak par cm ešte môžu myslím ze ešte niečo podrastu tak uvydíme hnojil som ich iba 2x Plagron grow.. Ako mate možnosť si všimnúť tak som do dvoch kvetináčov zasadil po 2 rastliny chcel som vydiet rozdiel medzi rastlinami keď sú po jednej a po dvoch sadene ale nejaký rozdiel tam nieje rastu všetky rovnako viac menej ale napr auto Mazara by som určite nesadil po dvoch len viem ze to je mohutná rastlina myslím ze geneticky menšie rastliny sa môžu v pohode sadiť po dvoch do 12 l kvetinacov..
Tak mame tu 38 den... Všetky už pekne kvitnu iba Pineapple Expres sa ešte len rozbieha preto je aj výrazne vecsia od ostatných a ma brutálne hrubé listy oproti ostatným...
Raste raste ale ešte ma len pár dní tak ho nefotim, začnem keď trochu naraste.. auto Mazar je top som zvedavy ako poraste dúfam ze bude aspoň taký ako ten co mam v nutri..
Ahoj maš je krasně rozjety holky ja taky letos daval automaty vše od DP.Sazel jsem na jistotku automazary 5a 3kusi autocolorado cookis na ty je podobna chvala jako u mazaru .Ale co čert nechtel všechny se mi venku zasekli maj 3tydny a vyšku tak 10 cm takže katastrofa jinak at ti frči.
Zhodil som bielu zaclonu z oplotenia, mal som ju tam koli priamemu slnku cez obed aby nepalilo listy keď boli malé ale už potrebujú pekne pre svietiť tak som to dal dolu a hneď sa budú lepšie robiť foto
Máš je pěkně nadupaný!!kolik tam je procent kokosu v jednom květináči?prý pěkně provzdušňuje nebo se dává kvůli vlhkosti?já ho tam taky prasknul i s perlitem,ale asi málo
Najskôr dám vyklicit potom do jiffu a hneď do finálneho kvetináča.. Dával som cca 30% kokosu.. Robil som to tak ze už teraz neviem presne ale samizda že 2 alebo 3 naberacky hliny a 1 kokosu.. A takým spôsobom som plnil každý kvetinác.. Ten kokos brutálne prevzdusni pôdu a aj keď to moc prelejes tak sa nič nedeje pretože korene v pohode dýchajú koli tomu kokosu