Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, takže po prvnim kole, který skončilo o 2 měsíce dřív než mělo, tu do druhýho mam nějaký zlepšení..
Osazenstvo (klony od člena z G)
5x shark shock
2x AK47 x White Widow
Osvětlení :
150W sodík 17500lm
125CFL dual(asi jen týden)
Odtah 12x12 pc větrák
Přítah 9x9 pc větrák
Ofuk klipsňák Hurricane 18cm
Substrát: All-mix BioBizz
Hnojky: BioBizz Bloom, Grow
Dneska sem to šoupnul pod CFL a zítra odjíždím na týden na hory, takže to tam nechám ten týden pod CFL a potom dám dohromady ten sodík a přesadim to do normálních květináčů.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
na schémátku je tlumivka(takový to veliký a těžký : ) namalovaná vlevo dole nad tím L, takový to černý s čárou u sebe..
do tlumivky zavedeš fázi ze zásuvky, vývod z tlumivky pak do R na zapalovači, lampu pak zapojíš do L a druhej drát od lampy pak společně s nulákem ze zásuvky do N .
doufám, že je to k pochopení, zrovinka jsem
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Jak už jsem psal, jsem antitalent na elektroniku, včera sem zapomněl na takovou maličkost a pěkně mě to koplo
Jediný co se stalo tak to že jsem vyhodil pojistky, takže pohoda
Jinak na kytkách se mi udělaly takovýhle fleky a rozšiřujou se.
Co s tim?
PH neměřím, zalejvám 2 dny odstátou vodou (jednou sem to neměl odstátý)
Takže po vyzkoušení granulového hnojiva na zvýšení dusíku, ( u kámoše fungovalo pěkně) mi chcíply 4 kytky, 2x AK47 x WW a 2x Shark Shock.
Bude to tim že on má semínka z venkáče a tyhle modely jsou na to asi citlivější.
Jinak ty dvě ke kterejm jsem to nedával jsou zdravý, dám je do velkejch květináčů a trochu je roztahám po pěstírně..
Zdar kyti vypadaj v pohode, ja mam vodu ze studny, navic jeste radsi extra odstata a ph taky nemerim, ted budu teprve kupovat a prvni kolo az na zkurveny svilusky, myslim ze super a to mam 6x KB v kokosu a hnojim chemkou :-) Jinak na to zapojeni bacha, me to zase mohlo zabit, jenom osobni zkusenost, nikdo nevi vsechno... To hnedi by mala bejt plisen, takze nejakej postrik..
zacatky jsou hold pro nekoho tezke..a tezsi to je jeste kdyz chybi PH a EC metr a poznatky v kalendari ,popripade nejaka literatura.
je pjekne kdyz se novy clen snazi o threed aby mu bylo co nejvice porazeno ,,ale spoleha se na to ze se clvoek bdue co nejvice snazit a nebude psat vety jkao (PH nemnerim pali se mi listy prosim poradte mi)....