Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
právě sem sem si to myslel taky, zajímal se o to a tady na groweru sem se někde dočetl že jim světlo vubec nevadí..a podle toho jak rostou tak nevypadaj že by jim to vadilo
Zdárek zahradníci mám problem z jednou kytkou nevíte co by ji mohlo scházet nebo čím by to mohlo bejt...kroutí se jí listy a je světlá..už na začátku byla taková jetá co sem jí přesadil celkem v klidu rostla a ted se začíná takhle kroutit viz foto...plus optimističtější foto Chronika
Moc zalejváš, proto máš splihlé listy. Pokud se ti deformují (kroutí se a rostou nepravidelně,) máš i špatné pH. Ale spíš bych to viděl na to přelití, tak uber zálivky.
OutdOOr OrthOdOx
Naposledy upravil MedvedBrtnik 14-05-2011 v 13:42 PM
Mám dost velkej problem všechny kytky co mam ve květináčích, až na jednu téměř pozastavily růst a maj uplně divnou stavbu kousek užší a pak zase širší a hrozně tlustý všechny na nějakejch místech i praskaj...nevíte někdo čim to je? budu rád za jakoukoli radu..
přikladam foto nic moc kvalita pač sem si nějak vykurvil ostření ale snad to bude stačit
Hoj,
v čem to máš zasazený?
Tipnul bych, že bude nějakej problém s půdou (pravděpodobně ph)...
minimálně ten chronic z příspěvku č.8 tomu napovídá.
Skus si od někoho půjčit ph metr, pořádně holky prolej (zjisti si hodnotu vody kterou prolejváš) a změž ph odpadu a máš jasno, jestli je to ph, či ne...
Jinak jak psal Medvěd brtník, tak by to mohlo být i přelitím, ale na to mi nesedí ty nepravidelně rostlé větve (slabá- silná-slabá) a to podélné praskání větviček.
právě že, jediná ta kytka ke které mi psal brtník roste celkem normálně..ty ostatní taky rostly krásně a teď se takhle sekly... všechny sou zasazeny v zahradnickym subrstratu, hnoji, perlit... každa to ma trošku v jinym poměru.. ok zkusim ph.. takže kdyžtak jedině přesadit? jen mi je divný že se tak hezky rozjeli vypadali krásně zdravě a najedou toto