Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jedná se můj druhý pokus o outdoor po 3 leté pauze. Takže prosím o slitování se začátečníkem
Kytí byly zasazeny běhěm února doma na parapetu, z 8 seminek vykoukly všechny. Jedno zařvalo po zlomení stonku a další dvě šly pod kudlu, když ukázaly koule. Model je Noname ® co sem dostal od kámoše.
Fotozzz z předchozích měsíců bohužel není, jelikož sem ani nepočítal s tím, že kytí půjdou ven. Chtěl sem si je nechat na parapetu jako dekoraci. Vzhledem k množství světla u mě v pokoji sem ani nepočital s tím, že by z toho něco mohlo být.
Dnes byly konečně přesazeny, takže přikládám fotky, které sem během sazení v rychlosti pořídil. Doba kolem poledne, kvalita fotek je dost ovlivněná sluncem, ale aspoň je vidět kolik sluníčka jim teď dopřeju :P
Ještě bych rád dodal, že kytičky nebyly ničím hnojeny, pouze dnes dostaly pod kořeny neco málo końského hnoje viz foto.
Ještě je budu muse trošku prostříhat ať je zbavím odumírajících listů. Poslední dobou sem se jim vůbec neměl čas věnovat. Nechávám to čistě na přírodě.
Cus. No jsou uz fakt velky Moje jsou tak tretinovy, ale co bych ti poradil je abys sis tu na Groweru nasel jak zastrihovat FIM technikou pokud nevis jak na to a zastrihl je, alespon se ti rozvetvi a uvidis ze to bude lepsi.
No a jinak at se dari.
Nejdřív hledej, pak se ptej ! Outdoor 2008 - 23 kytek, 7 poli + test hnojiv AH vs. BioBizz Outdoor 2012 - maká se na tom
Tak dnes sem kytí ostříhal od starých a nažloutlých listů, tak doufám že se holky posnaží a začnou konečně pořádně růst, jen se bojím, že už mi začínají nakvítat