Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak jsem měl ješte zde na fóru vychvalovanou GIB Lighting Flower Spectre Xtreme . no to je proti Philips pěkný humus, kdo to nemohl porovnat , tak může říkat , že je spokojený , musí se ale vyzkoušet více lamp a to chce nějakýčas. Navíc za jednu GIB máte dvě Philipsky ,které mají perfektně zpracovaný hořák,oproti varchlaté lampě GIB. Navíc Philips garantuje po celou dobu životnosti pokles svítivosti 5%, nekde jsem tu dával grafy , ty jsou ale na stránkách Philipsu.
Zdar. Já mám v plánu zkusit HPS Sylvania GroLux 400W …
Nikde jsem nenašel, že by ji někdo zkoušel… Mám zářivky Sylvania GroLux a jsem moc spokojený tak doufám, že mě HPS nezklame …