Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Maxeaux - diky! žiaľ, je mi to nafigu, lebo toto nepreložím...máš to naštudované?
Čo píšeš, má logiku a docela mi to korešponduje s tými článkami hore, ale nechápem to, že prečo by mala kytka "lepšie" chutnať, pokiaľ sa nepreplachuje!!
Chuťovo to nemám ako posúdiť, lebo NIKDY som nehnojil až do konca, bez záveru na čistej vode. Ja vapujem a ani nefajčím, takže som na chute dosť citlivý, aj keď teda tá chuť pri teplotách 160-180-200 st C je zrejme podstatne lahodnejšia, než pri pálení. Čo sa týka vplyvu curingu na škrabanie, tak s tým som si neni celkom istý. Čím vačšia teplota, tým ten výpar-dym má vačšiu tendenciu dráždiť, ale samozrejme dobre curovaný materiál má tú chuť podstatne výraznejšiu-lepšiu, než bez curingu. Stále ale nechápem fakt, že ľuďom v tom teste chutil viac materiál bez preplachu!!!
Možno v závere, ak 2-3 týždne zalievame vodou, tak kytka "nedojde" -chuťovo nedozreje. To je ale moja teoria a nedokážem ju posúdiť, lebo ako som písal nepreplachovaný materiál som nikdy neskúšal.
Súhlasím s tým, že curing má pozitívny vplyv na chuť.
Původní příspěvek od odo El Dudelíno
sry, asi si prehliadol, že tu riešime práve aj ten dusík /hnojenie až do konca/, skús kuknúť 10 príspevkov ďalej...
no právě, že já si nemyslím, že i pozvolným sušením a zráním se dusík z matroša "vypaří". A nejde jen o ten dusík.
Taky asi bude záležet čím se hnojí, ale dusík je furt dusík a je jedno z čeho ho kořeny nasají.
Já jsem ten, co flush nepodceňuje a nesnaží se to pak okecat nějakou studíí.
Ale každý at si to dělá jak uzná za nejlepší.
Poslední kolo jsem udělal poprvé v životě opravdu důkladný proplach a musím říct, že mě překvapilo, že výsledek byl úplně stejný jako s mým "obyčejným" proplachem. Tak nevim jak to je...za mě proplach dělám vždy, ale už to asi nebudu nějak přehánět. Jednou propláchnout, aby vytekly alespoň 3-4 litry a nazdar...