Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všem. Dnes SSH v kokosu pod 600W nějakejch 60 dní na 12/12. Teď už jsou jen na čisté vodě, živiny dochází a pomaličku žloutnou. Paldy krásně tvrdý a plný voňavé pryskyřice.
Trichomy z větší části zakalené, soudný den se blíží :-)
Ještě jim dám tak týden dokud nebudou hodnoty ec téměř nulové, nakonec dělám to tak vždy a kdo ochutnal, nemůže si to vynachválit.
Ještě něco málo o osmóze. Z kohoutky mi teče ec 0.7 a po prohnání přes RO je to 0.2 !
S vodou jsem právě bojoval různými způsoby, nejvíc mi pomohla dešťovka a destilka ale možná jsem to blbě napsal a to ec je 0.07. Mám ec metr Milwaukee a tam je vlastně jen dvojcifernej displej s jednou desetinnou čárkou mezi něma. max ec jsem ženu u ssh až k 3.0 ale jen krátkodobě a když vidím že ec při další zálivce klesá.
Tady máš nějaký fotky na přání, kytky už jsou pěkně zasoplený :-)