Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jj dneska budou fotečky. Tenhle týden jsem měl fakt napranej takže nezbylo ani trochu času na fórum.
Btw. dal jsem na Vaše rady a uznal, že na květ bylo ještě moc brzo tak jsem je dal zpátky na růst a zpátky na květ je přepnul 3. 1. Určitě je to trochu stresne, ale myslím si, že nijak zásadně. Aspoň už vím do budoucna v jaké velikosti vzhledem k boxu přepínat.
Promiň jestli budu rejpat, ale neber to vůbec zle..
Podle mě největší chyba je že máš reguléry, nezaštípnutý, krátkej růst, a to ještě pod CFLkem.. Já bych koupil feminy.. nechal je na růstu déle.. rozhodně bych zaštípnul a vyplnil prostor..
--->
Teď tobě se stalo že si měl regůléry.. máš tam samce.. ty vyhodíš.. máš tam nevyužitej prostor a ze samiček budeš mít pouze "košťata" protože to máš pod CFL který má účinost několik cm.. tak samičky nemůžou přijímat tolik světla..
Určitě pro příště zkus koupit nějaký f. semena.. za pár kaček.. stačí tě klidně i 4 kousky na ten prostor.. pak to necha na růstu dlouho, zaštípni a vyplň prostor.. určitě to bude lepší výsledek
Teď už s tim fakt nic neuděláš tak snad příště zvolíš jinou cestu
Nic neber ve zlém.. doufam že někdo jiný mě popřípadě opraví..
(klidně nech smazat)
Peace
EDIT: Vim o čem mluvim.. taky jsem teď měl 3 košťata.. žádná radost..
Držim palce
Chápu to, tyhle regulary necham dojet a aspoň už vim, že regulary už nebrat. No a na nějaký pořádný feminy se složíme s kámošema, nebo si obstaram řízky jestli jeden týpek rozjede matkárnu.