Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar, potřebuju poradit zda už sklidit pandoru od paradise seeds, vrcholní paličky už mají většinu chlupů zhnědlou ale spodní paličky stálě většinu chlupů zelenou, tak nevim jestli ji sklidit nebo ne? poraďte
V těchto případech sklizim na 2x nejdřív vrchy a spodky pak ještě hezky dozraji a hezky se nafukuji..
děkas, už jsem ji sklidil celou naráz, nechal jsem ji normálně s kořenem a pověsil policema dolů...kořen přikril květináčem. ty nedozrálý paličky ještě trošku zhnědli ale pro příště už vím že se dá sklidit na dvakrát, tak díky za radu protože ted mám ještě 6 seminek ak47 ale teprv mi naklíčil, tak co myslíte bude z toho něco když je mám teprve naklíčené?
Původní příspěvek od norbit děkas, už jsem ji sklidil celou naráz, nechal jsem ji normálně s kořenem a pověsil policema dolů...kořen přikril květináčem. ty nedozrálý paličky ještě trošku zhnědli ale pro příště už vím že se dá sklidit na dvakrát, tak díky za radu protože ted mám ještě 6 seminek ak47 ale teprv mi naklíčil, tak co myslíte bude z toho něco když je mám teprve naklíčené?
Tak určitě na tom něco bude... Já teď taky klíčil AFka, ale počítám s nima spíš na semeno pro další sezoónu
------------------------------------------- Nepěstovat pro radost, to je jako schovávat si sex do důchodu. Kategorická BLBOST...
Původní příspěvek od PeeKay
... Já teď taky klíčil AFka, ale počítám s nima spíš na semeno pro další sezoónu
Cus,já letos krom feminizovaných zkušebně zasadil AF Kalasnikova a nekde v okolí byl samec tak vidím že budu mít taky pár neplánovaných semen.AFka mám asi tak v půlce kvetení a jelikož se nevěnuji genetice a křížení tak nevím jestli po zasazení těchto semen budou kytky taky automaty nebo spíš regular - dík za názor.
Zdravím!
To záleží opravdu na samci,muže to být cokoliv.např.i tech. konopí.
Jedině jestliže by to byl volně rostoucí ruderalis(což pochybuji)tak to bys měl vyhráno!
ještě bych chtěl napsat že jsem měl pandoru od paradise a kytka měnší ale luxusní paličky, jen vrcholovka když jsem ji ustřihl měla plíseň u stonku, takže největší pochoutka šla do hnoje takže příště zkusím sušit někde jinde nebo spíš vrcholovku stříhnout a sušit někde jinde, protože byla dost tvrdá
Ahoj,
mam dotaz na rustovou a kvetovou fazi u automatek. Letos je mam poprve a nevim uplne co cekat.
Je to tak, ze kdyz zacnou nakvitat, tak se tim zastavuje rust jako u normalnich kytek?
Nebo to roste a zaroven i kvete? Jde mi o to, ze dve kytky uz silne nakvitaji a maji zatim jen asi 30cm. Tesim sem se ze dorostou vic a tak me zajima Vas nazor.
Hoj, keď ti prepne automat do kvetu, tak ešte tie 2 týždne porastie a celkom dosť, kľudne narastie aj o 1/3 s pôvodnej veľkosti. Po tých 2 týždňoch už väčšinou nerastie, možno tak o 1-2 centy. Tiež záleží aj na genetike.