Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Maš s něma vice obchodu už kladnych? Nebo jen parkrat si tam kupoval? Ja zatim jen z 5semen ale chci zkusit i nejaky jiny. U nas je nekdy to co by člověk chtěl nedostupny zboži.
Tschus!
Téma nejaký piatok stojí, ale pridám svoje pocity. Môj prvý grow som šiel pod 20W CFL 18/6 od začiatku v PET fľaši 2l, záhradnícky substrát ... Čisto tragédia Odroda Red Dwarf 1 kyti, hnojené hnojivom na muškáty 2x Výnos 3.5g fajnoveho hulenia sem tam bola lampa vypnutá aj 2 dní, svetelný cyklus nestabilný lebo som to prepínal ručne a nie vždy vyšiel čas podstata je že automat vyrastie fakt pod hocičím .
HULTE !!
If you can smoke weed and think smart, you have big chance to be successfull.
Ahoj.
Osobně si myslím, že svítit 18 hod je ideální a u mne je to i zároveň maximální horní hranice. I autoflowery jsou rostlinky, které potřebují oddech. Všiml jsem si, že nejvíce nabírají právě po odpočinku.
Souhlasím s Johnym. Žádaná fatalita se nestane. Ale pokud ti to podmínky dovolí, zkus ubírat postupně. Například na týden 16/8, další týden 14/10 a pak až 12/12. Jednou jsem kvůli ubytované návštěvě musel přepnout taky rovnou na 12/12 a výsledek byl i tak slušný. Ušetřil jsem spoustu el.energie a taky opotřebení lampy. Vždycky je hrozně relativní výsledek oproti ušetřeným nákladům. Ale pokud můžeš, tak jeď těch 18/6 trochu déle, než jen do první známky nakvítání. Někdy s tím rostlinky totiž začnou celkem brzo a jsou dost malé.
Osobně jsem nikdy například nepoznal rozdíl mezi svícením 18/6 a 20/4. Snad jen na účtu za el.energie. A to AF jedu už x let.
Diky chlapi, myslel som si to! Ešte doplňujúca otázka - má vplyv na kvet aj farebné spektrum? Rastie to na 4200 K "obyčajných" LED v matkárni a po nasadení kvetov to chem presunúť do kvetového boxu s 3000 K Vero + červ. Oslon
Tak určitě má barevné spektrum vliv na květ. Ale AF ti začne nakvítat i pod bílím (modrým) spektrem. Jak se tak stane, použij kombinaci obou, tzn. bílé a červené zároveň.
Původní příspěvek od plagatek Zajimalo by me jaky je rozdil mezi svicenim na auta 18/6 a 20/4 ja sem ted dal pod 400w pukle seminka a svitim 20/4 dikes za odpoved )
Obecně platí 16/8 svítit na fotoperiody po dobu růstu.Než dáš 12/12 na květ.
U autotloweringu je dobré svítit co nejvíc.Vzhledem k tomu že rostlina se neřídí délkou dne ale roste cca 4 týdny a sama se přepne do květu.12/12 by šlo taky ale myslim že by jsi se připravil o dost vynosu
výhoda automatů v boxu může být pro hodně lidí například to, že můžeš mít víc kytek v různý fázi v jednom boxu. Můžeš mít víc řad od klíčení až po sklizeň pod jednou lampou na 18/6 nonstop a sklízet častějš a šoupat řady a dávat furt klíčit nový a nový jasná výhoda ruderalis indoor.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Já píšu 18/6 ... A přesně tak ... Zálivku připravíš podle fází..to že tobě to nevyhovuje neznamená že to nebude vyhovovat někomu jinýmu..není to blbost a dělá to plno lidí...